Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

63 γιατρούς και 6 ψυχολόγους ζητεί ο ΕΟΔΥ



Σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δημοσίευσε ο Οργανισμός την Παρασκευή.

ΙΑΤRONET

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος "Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση Υγείας για την προσφυγική κρίση – PHILOS II", δημοσίευσε σήμερα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων έργου με 63 Ιατρούς και 6 ψυχολόγους.

Το πρόγραμμα έχει ως αντικείμενο τη διασφάλιση της δημόσιας Υγείας και την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των προσφύγων και των μεταναστών,

Συγκεκριμένα, το επιστημονικό προσωπικό θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών (ΚΦΠΜ), καθώς και στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στο νομό Έβρου.

Επισημαίνεται ότι οι αποδοχές του νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού έχουν υπολογισθεί βάσει των νόμων 4647/2019 (άρθρο 8) και 4574/2018 (άρθρο 5), οι οποίοι παρέχουν αυξημένα οικονομικά κίνητρα σε προσωπικό που εργάζεται σε ΚΦΠΜ και ΚΥΤ.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και τις απαραίτητες προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ (eody.gov.gr) και στο τηλέφωνο 210 5212003.

1 σχόλιο:

  1. Ελλαδα ,μια χωρα ρατσιστικη κατα των ελληνων που μονο πληρωνουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή