Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΕΟΠΥΥ: Καλή χρονιά με νέες συμβάσεις για όλους του παρόχους – Συζητήσεις και διαπραγμάτευσηΗ διοίκηση του ΕΟΠΥΥ έχει, επίσης, αναρτήσει για διαβούλευση: Ειδική Αγωγή, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, διαιτητικά σκευάσματα, παροχή οπτικών ειδών και αναπνευστικά – ορθοπεδικά είδη.

IATRONET.GR

Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των παρόχων έχει ξεκινήσει η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να προχωρήσει στη σύναψη νέων συμβάσεων.

Με απόφαση του προέδρου του Σωτήρη Μπερσίμη, ο ΕΟΠΥΥ έχει καλέσει την Τρίτη για διαβούλευση, ενημέρωση και απαντήσεις στις απορίες που πιθανά υπάρχουν, σχετικά με τις προτεινόμενες συμβάσεις στις εξής κατηγορίες νέων παρόχων:

Ιατροτεχνολογικά προϊόντα, διαιτητικά σκευάσματα και αναπνευστικά – ορθοπεδικά είδη. Στη συνάντηση μπορούν να παραστούν μόνο εκπρόσωποι φορέων ή εκπρόσωποι από πλήθος εταιρειών που δεν ανήκουν σε συλλογικά όργανα.

Η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ έχει, επίσης, αναρτήσει για διαβούλευση: Ειδική Αγωγή, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, διαιτητικά σκευάσματα, παροχή οπτικών ειδών και αναπνευστικά – ορθοπεδικά είδη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, θα συνέλθει η Υποεπιτροπή Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού (ορθοπεδικά και αναπνευστικά είδη), προϊόντα ειδικής διατροφής και ειδικής αγωγής, στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενοι.

Εγγράφως

Οι προτάσεις τους θα γίνουν εγγράφως, με απόφαση των συλλογικών τους οργάνων, νομίμως υπογεγραμμένη, με υποβολή και σχετικής αναλυτικής κατάστασης των μελών που εκπροσωπούνται από το συλλογικό όργανο.

Τι πρωί της ίδιας μέρας, θα συνεδριάσει η ίδια Υποεπιτροπή, με θέμα τα οπτικά είδη.

Δημ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου