Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΚΕΕΛΠΝΟ: Διώξεις για 3 υπαλλήλους, συνεργάτες του Π. Πολάκη – Η απάντηση του υπουργού

Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - ΙΑΤROPEDIA

Για απάτη από κοινού σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου, της παράνομης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος και τη βλάβη τρίτου και της υπεξαγωγής εγγράφου από κοινού με σκοπό τον προσπορισμό σε άλλον αθέμιτου οφέλους κατηγορούνται 3 μη πολιτικά πρόσωπα του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ κατηγορούνται για το διαγωνισμό σχετικά την πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών στο ΚΕΕΛΠΝΟ και θα κληθούν να απολογηθούν σε ανακριτή Διαφθοράς στον οποίο διαβιβάστηκε η δικογραφία.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών είχε ζητήσει από την εισαγγελία Εφετών την αρχειοθέτηση της υπόθεσης, με το σκεπτικό ότι οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι εκτελούσαν τις εντολές καθώς εφήρμοσαν σχετική Υπουργική Απόφαση. Αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό δικογραφία επέστρεψε πίσω στην εισαγγελία Πρωτοδικών με την παραγγελία για άσκηση δίωξης.

Για την υπόθεση αυτή μηνυτήρια αναφορά είχαν καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές ο τ. υπουργός Υγείας και νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. και ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας.

Με την αναφορά τους οι κ.κ. Γεωργιάδης και Τζαβάρας κατηγορούν τους υπουργούς Υγείας Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη, αλλά και κάθε άλλο πιθανό υπεύθυνο για τις νέες προσλήψεις μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ και ζητούν να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες τους. Θυμίζουμε ότι η κρίση των σχέσεων μεταξύ των στελεχών της ΝΔ και της νυν ηγεσίας του ΥΥΚΑ είχε ξεσπάσει όταν ο κ. Πολάκης πήρε στο γραφείο του του συνόλου των πρωτότυπων 2800 αιτήσεων και δικαιολογητικών των υποψηφίων ιατρών και νοσηλευτών ακυρώνοντας ουσιαστικά την διαδικασία επιλογής.

Η απάντηση από την πλευρά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ήταν τότε ότι έκανε σχετικό έλεγχο και βρήκε μάλιστα λάθη στην μοριοδότηση υποψηφίων.

Διαβάστε τι απάντησε χθες το βράδυ μέσω facebook ο Παύλος Πολάκης:

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΗΜΕΝΣ-ΟΣΕ ,Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ .......
ΣΤΕΛΝΕΙ (μετα απο μήνυση του Γεωργιάδη -Τζαβάρα απο τη ΝΔ) ΓΙΑ 3 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ!!!!!!!!!!!!!

Είχε μαλιςτα προηγηθεί προταςη του εισαγγελέα πρωτοδικών για ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ της υπόθεσης!!!!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΥΡΙΟ .....

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ,τα αποστήματα θα σπάσουν ,ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΕΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου