Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Επιστολή ΙΣΑ προς τον Υπουργό Υγείας με θέματα τον Εμβολιασμό Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών και διάθεση του ΙΣΑ ως εμβολιαστικό κέντροΕπιστολή απέστειλε ο ΙΣΑ, προς τον Υπουργό Υγείας κ. Β. Κικίλια, αναφορικά με τον χρόνο και τον τρόπο του εμβολιασμού των Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών.

Στην επιστολή του ο ΙΣΑ προσφέρεται να λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο κατά του covid-19, διαθέτοντας προς τούτο τον χώρο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρει:

"Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Αξιότιμε κύριε Γενικέ Γραμματέα

1. Σας επισυνάπτουμε την επιστολή που στείλαμε προς την κα Θεοδωρίδου, απευθύνοντας το ίδιο ερώτημα και προς εσάς, που αφορά χιλιάδες ελευθεροεπαγγελματιών ιατρών, δηλαδή πότε και με ποιο τρόπο, θα καταστεί εφικτός ο εμβολιασμός των ελευθεροεπαγγελματιών ιατρών.

2. Σας ενημερώνουμε, ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών δύναται να λειτουργήσει εμβολιαστικό κέντρο, στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ, για τους ανωτέρω γιατρούς μέλη μας, και παρακαλούμε για την εκ μέρους σας αποδοχή της πρότασης μας.

Παρακαλούμε θερμώς για την ταχεία ανταπόκριση σας στα ανωτέρω ζητήματα."

Για την επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας πατήστε εδώ

Για την επιστολή προς την κ. Θεοδωρίδου πατήστε εδώ 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

1 σχόλιο:

  1. Bεβαίως και προηγούνται οι υγειονομικοί των νοσοκομείων,αλλά ας μάθει ο κόσμος ότι οι ελευθετοεπαγγεματίες γιατροί θα εμβολιαστούν με το γενικό πληθυσμό...έτσι απλά για να μην υπάρχουν αυταπάτες!!!
    Ένας ελευθεροεπαγγελματίας γιατρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή