Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Το Δ.Σ του Ι.Σ.Α. ζητά την άμεση ένταξη των ιδιωτών ιατρών στις ομάδες προτεραιότητας στον εμβολιασμό για τον Sars-Cov-2


Δημοσιεύθηκε 30 Δεκεμβρίου 2020

Γ.Πατούλης: «Οι ιδιώτες ιατροί κράτησαν ανοιχτά τα ιατρεία τους και έσωσαν ζωές συμβάλλοντας παράλληλα στην αποσυμφόρηση των νοσοκομείων»

Την άμεση ένταξη των ιδιωτών ιατρών στις ομάδες προτεραιότητας στον εμβολιασμό για τον Sars-Cov-2 ζητά το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, που συζήτησε διεξοδικά το θέμα, στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίασής του.

Το Δ.Σ του ΙΣΑ τόνισε ότι ο ιατρικός κόσμος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας και κάλεσε την πολιτεία να απαντήσει άμεσα στις επιστολές του ΙΣΑ, με τις οποίες ζητά να ενημερωθεί πότε θα ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός του ιατρικού προσωπικού των δημόσιων δομών υγείας καθώς και το χρονοδιάγραμμα του εμβολιασμού των ελευθεροεπαγγελματιών ιατρών.

«Ο ιατρικός κόσμος έχει ήδη χάσει αρκετά μέλη του, που έπεσαν στο καθήκον, δίνοντας τη μάχη ενάντια στην επιδημία. Πρέπει άμεσα να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού των δημόσιων δομών υγείας και παράλληλα να ενταχθούν και οι ελευθεροεπαγγελματίες ιατροί στην πρώτη γραμμή του εμβολιασμού για τον Sars-Cov-2, καθώς έχουν καθοριστικό ρόλο στη μάχη ενάντια στον κορωνοιό. Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας κράτησαν ανοιχτά τα ιατρεία τους και έσωσαν ζωές συμβάλλοντας παράλληλα στην αποσυμφόρηση των νοσοκομείων», τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

4 σχόλια:

 1. Προηγούνται οι σύζυγοι των υπουργών......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με δηλώσεις του ο κ.Κικίλιας απόψε στις 18.00 μας αγνόησε παντελώς όλους τους ελευθεροεπαγγελματίες γιατρούς ως προς τον εμβολιασμό μας για Covid.
  Mαζί με το γενικό πληθυσμό,λοιπόν.Δεν είναι κακό!Το κακό είναι πως πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε.
  Ο γενικός πληθυσμός το ξέρει;; Θα το μάθει,μείνετε ήσυχοι.
  Ελευθεροεπαγγελματίας Ιατρός(μη ανήκων στους υγειονομικούς,προφανώς κατά τον κ.Κικίλια)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οπως ειναι αποδεκτο απο ολους ,οι ιδιωτες γιατροι ειναι πολιτες δευτερης κατηγοριας ,σε σχεση με τους δημοσιους .Ειναι αξιο αποριας πως υπαγονται ολοι στον ιδιο συλλογο .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ακρα του ταφου σιωπη...οταν υπαρχει ομως αναγκη να βαλουν πλατη οι ιδιωτες κ να επιταχτουν,τωρα οι ιδιωτες ας αναμενουν καρτερικα τη σειρα τους ,δεν υπαγονται στο υγειονομικο προσωπικο για την πολιτεια τελικα

  ΑπάντησηΔιαγραφή