Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Μήνυση στον Βασιλακόπουλο καταθέτει ο γιατρός από την Κέρκυρα


Σε ένδικα μέσα θα καταφύγει ο γιατρός που φαίνεται να αντιμετωπίζει παράλυση στα κάτω άκρα μετά από τον εμβολιασμό εναντίον του καθηγητή Πνευμονολογίας Θ. Βασιλακόπουλου.

Σε δηλώσεις του στο corfunews.gr ο δικηγόρος του γιατρού, κ. Σκιαδόπουλου, ο κ. Κοντός επεσήμανε ότι ο πελάτης του θα στραφεί στην Δικαιοσύνη για όσα υποστήριξε ο πνευμονολόγος σχετικά με τις υπόνοιες ότι δεν κρύβεται κάποια παρενέργεια του εμβολίου, αλλά η στάση του γιατρού του να επιτρέψει τον εμβολιασμό πολιτών που δεν ανήκαν σε ευπαθή ομάδα με προτεραιότητα στον εμβολιασμό.

Ο δικηγόρος ακόμη διέψευσε τα λεγόμενα του κ. Βασιλακοπούλου, που αναπαράχθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης ισχυριζόμενος ότι δεν είναι δυνατή η διάγνωση εξ αποστάσεως. Με προειδοποιητικά πυρά ο κ. Κοντός ζήτησε από τον καθηγητή να ανακαλέσει πριν ο κ. Σκιαδόπουλος κινηθεί νομικά όπως του έχει δώσει εντολή.

Μιλώντας εκ μέρους του πελάτη του, ο κ. Κοντός επεσήμανε ότι έχει ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού και της εθνικής εκστρατείας εμβολιασμού.

Σημειώνεται ότι ο γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπως εξήγησε ο δικηγόρος του, αφού εξετάστηκε από νευρολόγο και κρίθηκε αναγκαίο μετά από απόφαση και του Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου