Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Κορονοϊός: Ανοίγει το Mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι τη Δευτέρα

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο mega εμβολιαστικό κέντρο με το όνομα “Προμηθέας
 
Ξεκινά τη λειτουργία του τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου το Mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι.

Ο πρωθυπουργός σήμερα θα επιθεωρήσει το Εμβολιαστικό Κέντρο που στεγάζεται στο κτίριο της Helexpo στο κτίριο «Προμηθέας».

Τα mega εμβολιαστικά κέντρα τα οποία εκτός από την Αττική θα γίνουν και στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να έχουν όλες τις απαραίτητες υποδομές και ανέσεις. Έτσι, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, οι γραμμές εμβολιασμού σε αυτά θα είναι δεκάδες, για την ακρίβεια υπολογίζονται σε πάνω από πενήντα.

Παράλληλα θα υπάρχουν χώροι αναμονής αλλά και αποθεραπείας, έτσι ώστε να μην προκαλείται συνωστισμός αλλά και να μπορούν αμέσως μετά το εμβόλιο οι πολίτες να περιμένουν 10-15 λεπτά προτού αποχωρήσουν. Το κέντρο θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί και θα λήγει στις 8 το βράδυ, με τους γιατρούς να εμβολιάζουν σε δύο βάρδιες.

Χθες πάντως με μια ανάρτηση στα social media, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε πως η Ελλάδα ξεπέρασε τους 500.000 εμβολιασμούς. Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός από το Μαρούσι είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας αυτό το εξαιρετικά σύνθετο εγχείρημα με την ίδια όρεξη, με την ίδια διάθεση, με την ίδια ομαδικότητα, θα συνεχίσουμε και από τη Δευτέρα το πρωί θα είμαστε σε θέση να υποδεχτούμε τους πρώτους Αθηναίους, εδώ στο mega εμβολιαστικό κέντρο με το όνομα “Προμηθέας”, το οποίο δημιουργήθηκε εδώ στο Μαρούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου