Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Πότε θα αναλάβουν καθήκοντα οι νέοι Διοικητές Νοσοκομείων – Οι πιθανές ημερομηνίες

Πότε θα αναλάβουν καθήκοντα οι νέοι Διοικητές Νοσοκομείων – Οι πιθανές ημερομηνίες

Οι νέοι Διοικητές νοσοκομείων θα πρέπει να «οπλιστούν» με υπομονή μέχρι να αναλάβουν καθήκοντα

Μαρία Γλένη HR

Μπορεί οι υποψήφιοι Διοικητές Νοσοκομείων να βρίσκονται σε αναμονή για τον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ αλλά από ότι φαίνεται θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή.

Και αυτό γιατί οι διαδικασίες προχωρούν με εξαιρετικά αργό ρυθμό παρά το γεγονός ότι η υποβολή των αιτήσεων από τους 1.048 υποψήφιους Διοικητές Νοσοκομείων ολοκληρώθηκε από την 1η Φεβρουαρίου και ήδη έχει δημοσιοποιηθεί ένα δείγμα από το τεστ δεξιοτήτων από το ΑΣΕΠ στο οποίο θα πάρουν μέρος.

Ωστόσο έγκυρες πληροφορίες επισημαίνουν ότι οι διαδικασίες θα τρέξουν, ώστε ο γραπτός διαγωνισμός που θα διεξαχθεί στα γραφεία της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης ι να γίνει εντός του Μαρτίου.

Πάντως ο έλεγχος των γραπτών, έστω κι αν αυτά θα είναι μέσω υπολογιστών, αναμένεται να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες ενώ θα πρέπει να ακολουθήσει και το βήμα της προσωπικής συνέντευξης που θα δώσουν οι υποψήφιοι διοικητές των υγειονομικών περιφερειών.

Να σημειωθεί ότι πριν από τους Διοικητές Νοσοκομείων θα πρέπει να έχουν επιλεγεί οι διοικητές των υγειονομικών περιφερειών (ΥΠΕ) οι οποίοι άλλωστε θα συμμετάσχουν και στις επιτροπές αξιολόγησης των υποψηφίων στελεχών για τα νοσοκομεία.

Με βάση τους υπολογισμούς υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών η διαδικασία για τις υγειονομικές περιφέρειες δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από τα τέλη Μαΐου.

Διοικητές Νοσοκομείων: Πότε πιάνουν δουλειά

Σε ό,τι αφορά στους Διοικητές των νοσοκομείων αυτοί δεν αναμένεται να αναλάβουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας πριν από τις Ευρωεκλογές, επιμένουν οι ίδιες υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές

Μέχρι τότε πάντως πολλές διαδικασίες στα δημόσια νοσοκομεία βρίσκονται στον πάγο καθώς οι υπάρχοντες διοικητές ζουν σε ένα καθεστώς αναμονής αφού δεν γνωρίζουν εάν θα αναλάβουν ξανά την επόμενη μέρα.

Άλλωστε οι περισσότεροι ανησυχούν και αν θα περάσουν τον σκόπελο των γραπτών εξετάσεων του ΑΣΕΠ αφού το τεστ δεξιοτήτων δεν αποδεικνύεται τελικά εύκολη υπόθεση.

5 σχόλια:

  1. Όταν τελειώσουν με την αφισσοκολληση θα αναλάβουν καθήκοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλυτερα παντως χωρις διοικητες ,μονο προβληματα δημιουργουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα α ρε λίστα Πέτσα......! Είμαι βέβαιος ότι.....ανησυχούν πολύ αν θα περάσουν
    .....σαν τον γνωστό παππού......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγωνία.....όχι αστεία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κιριο Μαστορακοβα ,ιγκο επιτελουσ ποτε γκινω κομαντατ χοσπιταλε ?Κομισαρ Γκεοργιαντεφ ιπε ιγκο αμεσος γκιατι ψιφιζο νεο ντιμοκρατιο,αλα ντεν με πιραν .Ιγκο καλο ντοκτορ ,πτικιο ουνιβερσιτατε Μπιρουμπιτζαν Σιμπερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή