Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΥ


Ρόδος 25.01.2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου μετά την δημοσίευση δελτίου τύπου του ΕΟΠΥΥ οτι μεταξύ των περιοχών που έγιναν ελέγχοι από την ΥΠΕΔΥΦΚΑ και βρέθηκαν παραβατικές συμπεριφορές για εικονικές συνταγές ιατρού στη Ρόδο μαζί με δυο φαρμακοποιούς ζητά άμεση υπηρεσιακή αναφορά του προς τον ΙΣΡ.

Ο ΕΟΠΥΥ ωφείλει να μας δώσει τα στοιχεία των ερευνών για να μην διαπομπεύεται και κατασυκοφαντείται συλλήβδην ολόκληρο το σώμα των ιατρών, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται για να διατηρήσει την ιατρική του υπόσταση και να βοηθήσει τον ‘Ελληνα πολίτη .

Στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε παρόμοιες ανακοινώσεις οι οποίες όμως δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και τεκμηρίωση.

Θεωρούμε ότι κάθε επίορκος ιατρός εάν έχει παραβατική συμπεριφορά πρέπει να να εχει πειθαρχικές κυρώσεις και να κριθεί και από την δικαιοσύνη.

Αόριστες και ανώνυμες αναφορές μας προσβάλουν και μας συκοφαντούν και καθόλου τυχαία δεν είναι η χρονική στιγμή που επιλέχθηκε αφού οι γιατροί της Ρόδου διεκδικούν δεδουλευμένα 3 ετών και τα οποία ο ΕΟΠΥΥ θέλει να τα κουρέψει με ποσοστό 20%, χωρίς καμμία δικαιολογία, αγνοώντας κάθε αίσθημα δικαίου, αφού οι αμοιβές αυτές είναι φορολογημένες και άτοκες, σε αντίθεση με την αυθαίρετη κρατική εισοδηματική πρακτική των κυβερνώντων.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                   Ο Γ. Γραμματέας

Χρήστος Απ.Μαντάς          Ιωάννης ΜυροφόρουI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου