Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ: ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΗΔΙΚΑ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Ε.Κ.Ε.)
Χαρ.Τρικούπη 12 & Καρνεάδου 1 Ηλιούπολη
Τηλ.: 210-9924980-9959181
Fax: 210-9916854
email: enosielke1@gmail.com

ΑΘΗΝΑ 03/10/2014

ΠΡΟΣ: ΕΟΠΥΥ
ΗΔΙΚΑ
ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

ΘΕΜΑ: ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΗΔΙΚΑ

Αγαπητοί κύριοι,

Από ημερών έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στην αναγραφή των φαρμάκων για την υπερλιπιδαιμία και υποχρεωνόμαστε όσοι ασθενείς βρίσκονται ήδη σε πρωτόκολλο να πρέπει να γίνει εκ νέου εισαγωγή από την αρχή προκειμένου να συνταγογραφηθεί το σκεύασμα.

Αυτό έχει σαν συνέπεια μεγάλη καθυστέρηση αφού χρειάζεται να ξανακάνουμε την όλη διαδικασία εισαγωγής σε πρωτόκολλο από την αρχή και την μεγάλη αναμονή των ασθενών ιδίως στις αρχές του μήνα όπου υπάρχει πληθώρα συνταγογράφησης.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τον λόγο αυτής της ταλαιπωρίας και την άμεση επίλυσή της με την επαναφορά όσων ασθενών έχουν εισαχθεί σε πρωτόκολλο προκειμένου να μην υπάρχει αυτή η χρονοβόρα καθυστέρηση.

Παράλληλα για μία ακόμη φορά διαμαρτυρόμαστε για την μεγάλη καθυστέρηση στο σύστημα συνταγογράφησης ιδίως τις πρώτες μέρες του μήνα με μεγάλη ταλαιπωρία των ασθενών και των ιατρών.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος                      Ο Γραμματέας

Φ.Ν. Πατσουράκος             Δημόπουλος Βασίλειος  

1 σχόλιο:

  1. Γράφουμε ότι μας έρθει στο κεφάλι απο τιμές χολ, τριγ, πίεσης κλπ για να τελειώνουμε με την κωλοσυνταγογράφηση. Συμπληρώνουμε δηλαδή πλασματικά πρωτόκολλα γιατί αλλιώς νυχτωλνουμε. 80% του χρόνου για την κωλοσυνταγογράφηση και 20% για τον ασθενή, αυτό μας έχουν υποβάλλει. Κατάντια συνάδελφοι, κατάντια!
    Ν. καρδιολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή