Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πάτρα: Πρώτος ο συνδυασμός της Άννας Μαστοράκου στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου

O συνδυασμός της Άννας Μαστοράκου αναδείχτηκε πρώτη δύναμη στις χθεσινές εκλογές για το νέο Δ.Σ.του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας. Ψήφισαν 1013 γιατροί και ο συνδυασμός της κυρίας Μαστοράκου έλαβε 491 ψήφους και επτά έδρες.

Δεύτερος αναδείχθηκε ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μέγα με 255 ψήφους και 3 έδρες και τρίτος ο συνδυασμός της Κατερίνας Γατοπούλου με 114 ψήφους και 2 έδρες.

Ο συνδυασμός ΔΗΠΑΚ έλαβε 82 ψήφους και 1 έδρα. Χωρίς έδρες οι συνδυασμοί των Κώστα Σκουρλά με 35 ψήφους και Γιώργου Τζαβέλλα με 10 ψήφους.

2 σχόλια:

  1. Κωνσταντινος Γιαννακοπουλος Θερμά συγχαρητήρια!!!Πλήρης δικαίωση της ποιοτικής προσφοράς και των αγώνων!!!Μετα τα θριαμβευτικά αποτελέσματα των Ιατρικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης,Λάρισας και Ζακύνθου,ήρθαν αυτά της Πάτρας να επιβεβαιώσουν την ορθή συνδικαλιστική πλεύση των Συλλόγων αυτών,κυρίως όμως να αποδοκιμάσουν όσους κάθονται σε ''χρυσές'' καρέκλες,αναλίσκονται σε παχειά λόγια,κοροιδεύουν τους συναδέλφους,παράγουν μηδενικό έργο γιατί συνέχεια "συσκέπτονται",εκτελούν διατεταγμενη κομματική υπηρεσία και όντας κενοί επιχειρημάτων επιδίδονται με πρωτοφανή φανατισμό στην προσφιλή και γνώριμη σ'αυτούς τακτική,που δεν είναι άλλη από το ρίξιμο λάσπης σε προσωπικό επίπεδο.Πιστεύω πως και την επόμενη Κυριακή θα πάρουν ανάλογες απαντήσεις και από στους υπόλοιπους Συλλόγους όπου θα γίνουν εκλογές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμά συγχαρητήρια Άννα και καλή δύναμη σε σένα και τους συνεργάτες σου.
    Θανάσης Εξαδακτυλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή