Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Επιστολή ΙΣ Μαγνησίας προς τον πρόεδρο του Π.Ι.Σ. σχετικά με τις εκλογές των Ιατρικών Συλλόγων

Προς τον Πρόεδρο του Π.Ι.Σ. 

κύριο Μιχαήλ Βλασταράκο

Βόλος, 01/09/2017

Κε Πρόεδρε,

Όπως αποφασίσθηκε στην τελευταία Γενική Συνέλευση του Π.Ι.Σ., μετά από πρότασή σας, οι εκλογές σε όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους θα διεξαχθούν την ίδια ημερομηνία, δηλαδή την 22α Οκτωβρίου 2017.

Με αυτό το δεδομένο ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, όπως και άλλοι Ιατρικοί Σύλλογοι, δρομολόγησε τις εκλογικές διαδικασίες, ενώ όρισε και ενημέρωσε τα μέλη του για την εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση μας, η οποία καθορίσθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017.

Με αφορμή το προτεινόμενο νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό της Ιατρικής Νομοθεσίας για την λειτουργία των Ιατρικών Συλλόγων στο οποίο υπάρχει άρθρο για παράταση της θητείας των διοικήσεων των Ιατρικών Συλλόγων από 3ετή που προβλέπεται σήμερα σε 4ετή θητεία, δημιουργείται σε όλους μας η απορία εάν αυτή η παράταση θα αφορά και στις σημερινές διοικήσεις των Ιατρικών Συλλόγων σε περίπτωση που ψηφισθεί σύντομα.

Όπως είναι αυτονόητο, λόγω χρονικών περιορισμών, επείγει να γνωρίζουμε εάν ισχύει η συγκεκριμένη ημερομηνία εκλογών ή όχι.

Ως εκ τούτου θεωρούμε αναγκαίο να μας ενημερώσετε για την θέση και άποψη του Π.Ι.Σ. για την ήδη προγραμματισμένη ημερομηνία των εκλογών των Ιατρικών Συλλόγων και για το τι προτίθεσθε να κάνετε προκειμένου να διασαφηνισθεί εάν η προκαθορισμένη ημερομηνία ισχύει ή θα υπάρξει αλλαγή στην ημερομηνία των εκλογών μας.

Ο Πρόεδρος          Ο Γεν. Γραμματέας

Ευθύμιος Τσάμης  Σάββας Σάρκος


Αξιότιμοι κύριοι,

Σε ό,τι αφορά την επιστολή σας με αρ. πρωτ. 1068/1.9.2017, να προχωρήσετε στις διαδικασίες, όπως προβλέπει ο Νόμος.
Δεν γνωρίζουμε σίγουρα εάν θα ψηφισθεί.
Θα σας σταλεί σχετική επιστολή από τον Πρόεδρο του Π.Ι.Σ., κ. Βλαστάρακο.

ΕΚ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Πλουτάρχου 3, 106 75 Αθήνα
Τ. 210 72 58 660 - 662 /Φ. 210 72 58 663

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου