Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Αθ.Εξαδάκτυλος στο HealthReport.gr: «Άνανδρη η απόφαση Ξανθού να μην επικυρώσει τις εκλογές του ΠΙΣ!»

Μαρία Γλένη 25 Απριλίου 2019
Health Report.gr

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στον ιατρικό κόσμο η απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού να μην επικυρώσει τα αποτελέσματα των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Μαρτίου στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) μίλησε για πραξικόπημα που οφείλεται στο γεγονός ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν άρεσε ουσιαστικά στον υπουργό Υγείας.

Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος υπογραμμίζει ότι η παράταξη που κέρδισε εξασφάλισε ποσοστό 62% έναντι του 10% που πήρε η παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε ΕΔΩ τι απαντά ο ΠΙΣ στον υπουργό Υγείας: «ΠΙΣ: Δεν επικυρώνονται τα αποτελέσματα των εκλογών από τον υπ. Υγείας! Προσφυγή στη δικαιοσύνη»

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας στο HealthReport.gr εξαπολύει σκληρές βολές κατά του Ανδρέα Ξανθού, αφού εκτός των άλλων μιλά για δειλία.

Αναφέρει ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος στο HealthReport.gr: «Η απόφασή του δείχνει δειλία διότι ποτέ δεν άκουσε τη δική μας άποψη. Ακόμη και αν έπαιρνε μια απόφαση ως δικαστής θα είχε κάθε λόγο να ακούσει και την άλλη άποψη.

Βασικά όμως η απόφασή του είναι διπλά γελοία. Πρώτον διότι το αποτέλεσμα ήταν 62% με 10%, πολύ πέραν της αμφισβήτησης.Δεύτερον διότι αναθέτει σε αυτούς που είχαν την ευθύνη των εκλογών που ακυρώνει, να κάνουν τις καινούριες εκλογές.

Τρίτον είναι άνανδρη η απόφασή του διότι επιθυμεί ακέφαλο τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο τώρα που καταρρέουν όλα όσα μεγαλεπήβολα είχε προαναγγείλει για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, για τον οικογενειακό γιατρό κ.λ.π.

Και βεβαίως το δικαστήριο θα μιλήσει γι αυτήν την ιστορία».

Να σημειωθεί ότι ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, με βασικό επιχείρημα ότι ενώ όλες οι ψήφοι ξαναμετρήθηκαν, το αποτέλεσμα των εκλογών δεν άλλαξε ποτέ.

5 σχόλια:

  1. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη...τα ίδια έκανε πριν από χρόνια και ο τότε υπουργός Αβραμόπουλος.Κατάργησε τη διοίκηση Καλοκαιρινού και διόρισε δοτό ΔΣ. Μάλιστα κάποιοι διορισμένοι είναι και σήμερα στο νέο ΔΣ του ΠΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΟΜΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ! ΜΙΑ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ Π.Ι.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τάκης ο λαϊκός αγωνισταρας: τι εκλογές και πράσινα άλογα; Στο Ιάσιο το 1977 μαθαίναμε τα ΔΣ από τον φάκελο που μας έστελνε η Σεκιουριτατε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Ιάσιο σπούδασε, το βιογραφικό στο διαδίκτυο λέει ΑΠΘ!!

      Διαγραφή