Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

Καθαρίστριες έξω από το υπουργείο Υγείας -«Αρλούμπας ο Πολάκης»


Πανό κατά του Παύλου Πολάκη έξω από το υπουργείο Υγείας

Διαμαρτυρία καθαριστριών έξω από το υπ. Υγείας / 
Φωτογραφία: IntimeNews/ Γιάννης Λιάκος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν οι καθαρίστριες στο «Δρομοκαΐτειο».

Μια καθαρίστρια με ένα κερί στο χέρι και χαρτί που γράφει «Πασχαλιάτικα απολυόμαστε»Οι καθαρίστριες εξαπολύουν επίθεση στον Παύλο Πολάκη, υποστηρίζοντας ότι απολύονται παρά τις υποσχέσεις του πως οι συμβάσεις τους θα παραταθούν.

Σε ένα πανό απεικονίζεται ο Παύλος Πολάκης με την ντουντούκα και από κάτω γράφει: «Αρλούμπας», ενώ σε άλλο πανό οι καθαρίστριες γράφουν «μας σταυρώνουν», «μας σουβλίζουν», «χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια».


Σε ένα πανό απεικονίζεται ο Παύλος Πολάκης με την ντουντούκα και από κάτω γράφει: «Αρλούμπας»

Σε ένα πανό απεικονίζεται ο Παύλος Πολάκης με την ντουντούκα και από κάτω γράφει: «Αρλούμπας»
Σε ανακοίνωσή του το σωματείο αναφέρει ότι πριν από ένα μήνα, σε συγκέντρωση των καθαριστριών έξω από το υπουργείο Υγείας, ο Παύλος Πολάκης «δεσμεύτηκε ότι θα παραταθούν οι συμβάσεις τους προκειμένου να γίνει ενιαίος διαγωνισμός στα νοσοκομεία της Αττικής τα οποία έχουν εκκρεμότητες με λήξεις συμβάσεων και είναι εν αναμονή απομάκρυνσης των εργολάβων. Πέρασε ένας μήνας και η τελική απόφαση της κυβέρνησης είναι η απόλυση των καθαριστριών». 

Οι καθαρίστριες εξαπολύουν επίθεση στον Παύλο Πολάκη
Πανό που γράφει «Μας πάνε ως πρόβατα επί... «σφαγή» και καλάθια μπροστά από το υπουργείο Î¥Î³ÎµÎ¯Î±Ï‚Ο Παύλος Πολάκης σε προηγούμενη συγκέντρωση, αφού ζήτησε να του δώσουν την ντουντούκα για να μιλήσει, ζήτησε από τις καθαρίστριες να τον εμπιστευτούν. Αφού είπε όσα ήθελε, μπήκε στο υπουργείο και κατέβηκαν τα ρολά.

Υποστηρίζουν ότι τους απολύουν παρά τις υποσχέσεις

Φωτογραφίες: IntimeNews/Λιάκος Γιάννης
Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου