Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Χατζηδάκης : Η σύσκεψη στο Βόλο για τη ρύπανση θα πραγματοποιηθεί- Συνάντηση με Θ. Λιούπη

Ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Χατζηδάκης σε συνάντηση που είχε με τον βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Θ. Λιούπη, απάντησε θετικά στο αίτημα για σύσκεψη στο Βόλο προκειμένου να συζητηθεί το πρόβλημα της αέριας ρύπανσης, ενώ τόνισε πως θα συμβάλλει το Υπουργείο οικονομικά στο πρόγραμμα των μετρήσεων με εγκαταστάσεις σταθμών της Περιφέρειας. Ο κ. Λιούπης υπογράμμισε στον κ. Χατζηδάκη πως το περιβαλλοντικό πρόγραμμα καταγραφής και αναλύσεων της χημικής δυσοσμίας και των μετρήσεων σε πηγές ρύπων, θα κοστίσει περισσότερο από 500.000 ευρώ εως 1 εκατομμύριο ευρώ με τον υπουργό να τονίζει πως θα ανταποκριθεί στο αίτημα του κ. Αγοραστού και της κ. Κολυνδρίνη, εφόσον κατατεθεί.


Ο βουλευτής Μαγνησίας, σύμφωνα με πληροφορίες της e-thessalia.gr συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό και του εξέθεσε το περιβαλλοντικό πρόβλημα του Βόλου, παρουσιάζοντας τις θέσεις του Ιατρικού Συλλόγου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας , θέτοντας τα επιστημονικά δεδομένα της επιβάρυνσης της υγείας των πολιτών, όπως καταγράφονται καθημερινά από τον επιστημονικό κόσμο.

«Ο υπουργός ήταν θετικός σε όλα. Η σύσκεψη στο Βόλο θα προγραμματιστεί και όπως σημείωσε θα μετέχει είτε ο ίδιος , είτε ο αρμόδιος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου. Στη σύσκεψη θα μετέχουν όλοι οι φορείς και η Επιτροπή Πολιτών», δήλωσε ο κ. Λιούπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου