Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021

Κρήτη – 25 ανεμβολίαστοι πήγαν σε γαμήλιο γλέντι με ένα πιστοποιητικό – Τους «έπιασε» ο γαμπρός

Απίστευτες είναι οι καταστάσεις που εκτυλίσσονται στην Κρήτη σε σχέση με τους ελέγχους για τα πιστοποιητικά εμβολιασμών στα κέντρα μαζικής εστίασης.

Trending

Έγινε και αυτό: Στην Κρήτη, ελέω κοροναϊού και ανεμβολίαστων, ο γαμπρός αναγκάστηκε να αφήσει το γάμο και να κάνει τον… ελεγκτή.

Κι αυτό γιατί, οι ανεμβολίαστοι καλεσμένοι του ζευγαριού δεν δίστασαν να πάνε στο γλέντι χρησιμοποιώντας μόνο ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπουν στο κέντρο διασκέδασης.

Το γεγονός είναι ενδεικτικό της κατάστασης με τους ελέγχους για τα πιστοποιητικά εμβολιασμών.

Με δεδομένο ότι οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων δεν νομιμοποιούνται να ζητούν ταυτότητες στην είσοδο για λόγους προσωπικών δεδομένων, η παρατυπία ή σωστότερα παρανομία είναι πολύ εύκολη.

Στην Κρήτη διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον 25 ανεμβολίαστοι καλεσμένοι ενός γάμου είχαν μπει στο χώρο της δεξίωσης χρησιμοποιώντας μόνο ένα πιστοποιητικό.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι στην δικαιοδοσία των ιδιοκτητών των καταστημάτων εστίασης να ζητούν ταυτότητες στην είσοδο λόγω προσωπικών δεδομένων.

Έτσι, στον συγκεκριμένο γάμο, τον ρόλο του «ελεγκτή» αναγκάστηκε να αναλάβει ο γαμπρός, ο οποίος διαπίστωσε ότι στην αίθουσα της δεξίωσης κυκλοφορούσαν τουλάχιστον 25 ανεμβολίαστοι καλεσμένοι με ένα και μόνο πιστοποιητικό που είχε γίνει … «φέιγ βολάν».

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ανεμβολιαστοι ελευθεροι επαγγελματιες ολων τωνειδικοτητων πρεπει υποχρεωτικα να αναρτουν ταμπελες με μεγαλα γραμματα οτι ειναι ανεμβολιαστοι.Οταν θα μειωθει δραματικα η πελατεια τους θα δουμε ποσο μαγκες ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή