Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Ανάρτηση σημειωμάτων ΕΟΠΥΥ με την ανάλυση εκτελεσμένων παραπεμπτικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την ανάρτηση των σημειωμάτων του ΕΟΠΥΥ με την ανάλυση των εκτελεσμένων παραπεμπτικών, έγινε παρέμβαση από την ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ, διότι διαπιστώθηκε ανακολουθία στην παραμετροποίηση των σημειωμάτων, με αποτέλεσμα να προκύπτουν εξωπραγματικές αποκλίσεις από τη μέση τιμή της ειδικότητας.

Ακολούθησε διόρθωση των σημειωμάτων, και εξασφάλιση πιλοτικής εφαρμογής επί διμήνου ώστε να αποτυπωθεί η εύρυθμη καταγραφή των εκτελεσμένων παραπεμπτικών, μετά την ενσωμάτωση των διαγνωστικών πρωτοκόλλων στη συνταγογράφηση.

Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, να αποστείλουν τις παρατηρήσεις τους επί της εφαρμογής στο e-mail της ένωσης eni.eopyy@gmail.com, ώστε να αποσταλεί μία συνοπτική έκθεση στον ΕΟΠΥΥ, με τις προτεινόμενες διορθώσεις.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Η Πρόεδρος            Ο Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου Δημήτρης Οικονόμου

3 σχόλια:

  1. To γεγονος πως οι ιατροι σε όλοι την επικράτεια ανέρχονται μόλις στους 34.625 , το πρόσεξε κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί είναι οι γιατροί που συνταγογραφούν... Δεν συμπεριλαμβάνονται οι εργαστηριακοί (πόσοι είναι...;) και αρκετοί νοσοκομειακοί... Αλλά και πάλι πόσοι θα 'ναι; Καμιά 15000; Καμμία σχέση με τους 72000 εγγεγραμμένο... οι 25000 είναι στο εξωτερικό... Τα αποτελέσματα των κυβερνήσεων μας που δεν ξέρουν ούτε που πατάνε ούτε που βρίσκονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολες οι κυβερνησεις ανεξαιρετως δεν επιθυμουν να επιστρεψουν οι γιατροι στη χωρα .πρωτα η ευρωπη και οι αναγκες της

      Διαγραφή