Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Να ξεκινήσει επ΄ α''οριστον απεργία στο ΙΚΑ από 1/1/12(Σ.Ε.Υ.Π. ΙΚΑ ΞΑΝΘΗΣ)

Ξάνθη 23/12/2011
 
Ο Σ.Ε.Υ.Π. ΙΚΑ ΞΑΝΘΗΣ, στη σημερινή του συνάντηση, συζήτησε τα τεκταινόμενα στο χώρο της υγείας και τον ΕΟΠΥΥ. Διαπιστώνει ότι υλοποιείται η εκχώρηση της υγείας στα ιδιωτικά συμφέροντα, ότι είναι βέβαιη η υποβάθμισή της, ότι εξωθούνται στην ανεργία χιλιάδες εν ενεργεία γιατροί και ότι αποκλείονται στο μέλλον χιλιάδες νέοι ιατροί αλλά και διακυβεύονται οι προσδοκίες όσων σπουδάζουν ακόμη.
Ο κ. Λοβέρδος και οι συν αυτώ δε νομιμοποιούνται για τις αλλαγές αυτές γιατί δεν εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό. Προσπαθούν να προκαταβάλουν τις αποφάσεις της επόμενης κυβέρνησης. Συμπεριφέρονται ως υπεργολάβοι των γνωστών συμφερόντων της Αθήνας. Μας βρίσκουν αντίθετους καθώς τα αποτελέσματα της πολιτικής τους οδήγησαν τη χώρα στο γκρεμό.
Ο σύλλογός μας δηλώνει ότι οι ιατροί του ΙΚΑ δεν πρόκειται να γίνουμε μηχανισμός στα χέρια του κ. Βουδούρη ενάντια στους συναδέλφους ελεύθερους επαγγελματίες. Για το λόγο αυτό ζητούμε να αρχίσουμε από 1/1/2012 επʼ αόριστον απεργία καλώντας τον πρόεδρο του ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ να καλέσει τους συλλόγους του ΙΚΑ σε απεργία με σκοπό την απόσυρση των μέτρων και τη θεσμοθέτηση της ελεύθερης συνταγογράφησης δια νόμου. Μέχρι τότε να διεκδικήσουμε στην πράξη την ελεύθερη συνταγογράφηση.
 
OXI ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου