Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΕΟΠΥΥ


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τους «αρμόδιους» και εφόσον μπορούμε ακόμα να εμπιστευόμαστε αυτούς και τις πληροφορίες τους, σήμερα 21/12/2011 και τουλάχιστον στο site του ΟΑΕΕ, θα αναρτηθούν οι λεπτομέρειες οι σχετικές με τη συμπλήρωση του εντύπου της δήλωσης συμμετοχής στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για τη μεταβατική περίοδο.

5 σχόλια:

  1. Δήλωσε και συ τον θάνατο του ιδιωτικού ιατρείου.Μπορείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τις πολλές αιτήσεις "απελπισμένων συναδέλφων", μάλλον θα "καταρρεύσει" η ιστοσελίδα του ΟΑΕΕ, και έτσι δεν θα καταχωρηθεί τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ Η ΠΙΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΓΩΝΑ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ=ΕΟΠΥΥ .
    ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ "ΜΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΝ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΔ ΚΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΕ. ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.
    ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνάδερφε ανώνυμε άνω ξέχασε το, το σχετικό με παραίτηση απο το ΙΚΑ. Εγώ το λέω απο τον Φεβρουάριο αλλά για τους Ιατρικούς συλλόγους (τα όργανα) το θέμα αποτελεί ταμπού. Δεν τολμάν να το θίξουν. Θυμάμαι στα Τρίκαλα το καλοκαίρι είχαν βγάλει ανακοίνωση (οι γιατροί του ΙΚΑ) για να κάνει η διοικήση τους ενέργειες για τη σίγουρη ένταξη στον ΕΟΠΥΥ και στα ιδιωτικά ιατρεία. Βέβαια με αυτά που λέμε θα μας κατηγορήσουν για διάσπαση στο ...πανιατρικό μέτωπο. Να κλαίμε ή να γελάμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή