Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΙΔΕΙΑ


Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου χθές Τετάρτη 16\01. 

Μετά από τις ενημερώσεις που έγιναν για τα τρέχοντα θέματα αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω. 

1) Με την ίδια συνέπεια να διεκδικήσουμε τόσο αυτά που ο ΕΟΠΥΥ μας οφείλει, όσο και την αύξηση του τιμολογίου των εξετάσεων αλλά και τα ζητήματα που προκύπτουν από τις λεγόμενες "κατευθυντήριες οδηγίες ποιότητας" 

2) Να προταθεί στην ΠΟΣΙΠΥ η 15η\02 ως καταληκτική ημερομηνία, για την αποπληρωμή των χρεών και εάν δεν υπάρξει λύση, να δράσει ώστε να οργανωθεί η κοινή δράση των Εργαστηριακών Γιατρών σε πανελλαδική κλίμακα. 

Στο διάστημα από τώρα μέχρι τότε καλούμε τους συνδικαλιστικούς φορείς των Εργαστηριακών Γιατρών, τον ΠΙΣ και τους τοπικούς να σηκώσουν στην επικαιρότητα τα θέματα που μας απασχολούν ( ΜΜΕ ) και να κάνουν ενημερωτικές επαφές με Βουλευτές και Αρχηγούς Κομμάτων . 

Η Γενική Συνέλευση με το σκεπτικό ότι η Χώρα έλαβε το δάνειο ( άρα χρήματα υπάρχουν ) θεωρεί ότι είναι θέμα καθαρά υπηρεσιακό να οργανωθεί άμεσα η αποπληρωμή των όσων μας χρωστάνε και εμείς δεν είναι σωστό να μπαίνουμε σε νομικίστικα τερτίπια και διαδικαστικά θέματα. 

3) Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τη θέση του ΔΣ του ΣΙΔΕΙΑ ως 1η αντίδραση σε πολύ άμεσο χρόνο σε ότι αφορά τις κατευθύνσεις "ποιότητας" και τάσσεται με τις απόψεις της ΠΟΣΙΠΥ και του ΙΣΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου