Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Υγεία- Generali: συμφωνία συνεργασίας για πρωτοποριακό ασφαλιστικό πρόγραμμα


Συμφωνία συνεργασίας για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφάλισης υγείας υπέγραψαν ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ και η Generali Hellas. Η συμφωνία προβλέπει την ελεύθερη πρόσβαση των ασφαλισμένων της Generali Hellas, μέσω του ασφαλιστικού προγράμματος Medical Prime, στις μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Mε το Medical Prime, οι ασφαλισμένοι της Generali αποκτούν δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις υπηρεσίες του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, ανεξάρτητα από το ασφαλιστικό τους Ταμείο. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό πρόγραμμα υγείας που εγγυάται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσω της συνεργασίας της Generali με τον όμιλο ΥΓΕΙΑ, έναν από τους σημαντικότερους παρόχους υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, Medical Prime, ο ασφαλισμένος εξασφαλίζει για τον ίδιο και την οικογένειά του πλήρη κάλυψη στις μονάδες νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, ανεξάρτητα από το ιατρικό του ιστορικό. Πρόκειται για ένα ευέλικτο πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του ασφαλισμένου και να καλύπτει κάθε ανάγκη πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και παρακολούθησης της υγείας του, δίνοντας επιλογές στην έκταση της κάλυψης και της συμμετοχής του στα έξοδα.

Πρωτοποριακό για την εποχή του, το Medical Prime προσφέρει επιπλέον καλύψεις που δεν προσφέρονται σε κανένα άλλο πρόγραμμα υγείας, όπως την κάλυψη νοσηλείας τοκετού, την κάλυψη σε γνωστές προϋπάρχουσες παθήσεις, σε συγγενείς παθήσεις, σε επεμβάσεις αισθητικής και θεραπείες / επεμβάσεις για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Οι παροχές προσφέρονται από όλες τις μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας του Ομίλου ΥΓΕΙΑ στην Αττική.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Generali Hellas, κ. Πάνος Δημητρίου 'Στη Generali πιστεύουμε ότι η υγεία είναι αδιαπραγμάτευτη αξία και η θωράκισή της προτεραιότητα που, ανεξαρτήτως συγκυριών, θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και ουσιαστική. Η Generali με την εμπειρία των 126 χρόνων παρουσίας της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά συνεχίζει να αναζητά και να παρέχει καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των ασφαλισμένων της. Με το πρόγραμμα Medical Prime, σε συνεργασία με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο τρόπο στις συνθήκες της εποχής, προσφέροντας ουσιαστικές λύσεις στους ασφαλισμένους μας'.

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής του ΥΓΕΙΑ και Διευθύνων Σύμβουλος του ΜΗΤΕΡΑ, κ. Ανδρέας Καρταπάνης δήλωσε 'Πρόκειται για μια καινούρια προσέγγιση στα προγράμματα υγείας στη χώρα μας. Δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης στις πληρέστερες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα σε απόλυτα προνομιακό και προσιτό κόστος. Πιστεύουμε ότι η προσέγγιση αυτή θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις στο χώρο της ιδιωτικής υγείας στα επόμενα χρόνια'.
IATRONET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου