Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΟΠΥΥ: Διάρκειας 2 ετών και ανοικτές σε όλους τους γιατρούς οι νέες συμβάσειςΑνοικτές σε όλους τους ιατρούς θα είναι οι νέες συμβάσεις με τους συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, οι οποίες θα έχουν διάρκεια τουλάχιστον δύο δύο ετών. Αυτό έγινε γνωστό από την συνάντηση την Πέμπτη το απόγευμα, μεταξύ του υπουργού Υγείας κ. Μάκη Βορίδη και του προέδρου του ΕΟΠΥΥ κ. Δημήτρη Κοντού.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Μ. Βορίδης, τόνισε την αναγκαιότητα της συνέχισης του διαλόγου με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών ώστε να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία υπογραφής νέων συμβάσεων με τους ιατρούς.

Με τις νέες συμβάσεις για τους ιατρούς που θα παρέχουν υπηρεσίες στον ΕΟΠΥΥ, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Οργανισμού, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε ιατρό να συμβληθεί με τον Οργανισμό, για έναν ορισμένο αριθμό επισκέψεων, σύμφωνα με τις ανάγκες των ασφαλισμένων ανά περιοχή.

Στόχος του Οργανισμού είναι οι νέες ανοικτές συμβάσεις να καλύψουν τις ανάγκες όλων των πολιτών με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??.ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΙΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή