Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Έρχεται το crash test για τους γιατρούς του πρώην ΙΚΑ! Ξεκινά η διαδικασία


Παρά τις αντιδράσεις των γιατρών, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη διαδικασία αξιολόγησης των γιατρών του πρώην ΙΚΑ που πλέον ανήκουν στους κόλπους του ΕΣΥ. 

IATROPEDIA

Ξεκινά το επόμενο διάστημα η διαδικασία αξιολόγησης των γιατρών και οδοντιάτρων που άφησαν το ιδιωτικό τους ιατρείο και επέλεξαν να ενταχθούν στο ΕΣΥ μετά και την ενσωμάτωση των νοσοκομείων του ΙΚΑ στο σύστημα, διαδικασία που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Δεκεμβρίου.

Ήδη συστάθηκαν τα Συμβούλια που θα κάνουν την αξιολόγηση, με ...διακριτικότητα ώστε να αποφευχθούν οι αντιδράσεις. 

Πάντως τα Συμβούλια που πιάνουν σύντομα δουλειά, θα αξιολογήσουν ατομικά τους υποψηφίους και ακολούθως θα τους κατατάξουν σε συγκεκριμένο βαθμό. 

Στο πλαίσιο αυτό τα Συμβούλια θα αξιολογήσουν την εμπειρία, το επιστημονικό έργο, την εκπαιδευτική δραστηριότητα του αξιολογούμενου ως εκπαιδευόμενου καθώς και την προϋπηρεσία των υποψηφίων.

Στη συνέχεια θα κατατάξουν σε βαθμό Επιμελητή Β’ όσους έχουν συνολική προϋπηρεσία έως 10 έτη, σε βαθμό Επιμελητή Α’ όσους έχουν συνολική προϋπηρεσία από 10 έως 25 έτη και σε βαθμό Διευθυντή όσους έχουν συνολική προϋπηρεσία άνω των 25 ετών στους φορείς κοινωνικής ασφάλισης από τους οποίους προέρχονται.

Ανάμεσα στους αξιολογητές θα είναι γνωστοί γιατροί του ΕΣΥ, διοικητές νοσοκομείων καθώς και διευθυντές τμημάτων. 
Τα πενταμελή συμβούλια που δημιουργήθηκαν θα συσταθούν σε 16 νοσοκομεία της Αθήνας.

4 σχόλια:

 1. ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΝ ΑΝΙΔΕΙΚΕΥΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΕΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ???.ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ,ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ-----Σ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΩΣΤΑ, ΦΙΛΕ. ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΤΗ, ΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΑΡΑΓΕ Ή ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ;;;

   Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΑΝΙΔΕΙΚΕΥΤΟΙ

   Διαγραφή