Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Θετική η συνάντηση του Ι.Σ.Α. με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Βρούτση για τους μονοσυνταξιούχους γιατρούς


Σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου 2014, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γεώργιος Πατούλης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Ευστάθιος Τσούκαλος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής του ΙΣΑ. για το ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ κ. Ιωάννης Κιτσοπανίδης, επισκέφθηκαν τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Βρούτση, και ζήτησαν την επιτάχυνση των διαδικασιών για την υλοποίηση της αποφάσεως 302/7-8-2014 του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΤΑΑ. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής κα. Κουσκονά.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Πατούλης ανέλυσε τα έξι (6) σημεία της αποφάσεως που αφορούν την κατηγορία των μονοσυνταξιούχων και μη μονοσυνταξιούχων υγειονομικών, όπως αυτά σας είχαν αναλυθεί σε προηγούμενο δελτίο τύπου με ημερομηνία 09/09/2014. (διαβάστε ΕΔΩ)

Ο Υπουργός κ. Βρούτσης ζήτησε από την παρεβρισκόμενη κα. Κουσκονά να επιληφθεί του θέματος για να ρυθμιστούν οι τεχνικές λεπτομέρειες εφαρμογής της εν λόγω απόφασης.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ    ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου