Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόταση για πλαφόν στις εξετάσεις με βάση τα στοιχεία του 2012



Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων κατέθεσε την Τρίτη πρόταση για το πλαφόν των διαγνωστικών εξετάσεων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα με την πρόταση αυτή, το πλαφόν για τις εξετάσεις θα πρέπει να ληφθεί υπόψη με βάση τα στοιχεία του 2012 και όχι του 2013.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή τους προς τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Εξετάσεων αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής:

Η πρόταση παίρνει ως βάση υπολογισμού του ετήσιου ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου (plafond) διενέργειας διαγνωστικών εξετάσεων ανά πάροχο, το έτος 2012 και αυτό διότι η χρονιά αυτή είναι το πρώτο έτος λειτουργίας του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με συνέπεια να προσεγγίζουν οι δαπάνες για διαγνωστικές εξετάσεις τις πραγματικές ανάγκες των ασφαλισμένων, αφού οι κακόβουλοι πάροχοι μη γνωρίζοντας ακόμη τις αδυναμίες του ελεγκτικού μηχανισμού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ήσαν πολύ συγκρατημένοι όσον αφορά την προκλητή ζήτηση και γενικότερα την παραβατική συμπεριφορά.

Ο κεντρικός στόχος της πρότασης είναι να προστατευτούν όσο γίνεται περισσότερο οι έντιμοι και ευσυνείδητοι πάροχοι και να πληγούν οι επίορκοι και ασυνείδητοι, ώστε να μπορεί να είναι σχετικά διαχειρίσιμη η επιβίωση των ευσυνείδητα λειτουργούντων διαγνωστικών μονάδων, οι οποίες διαφορετικά οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στην χρεοκοπία και την οικονομική καταστροφή.

24 σχόλια:

  1. Γιατί δεν λένε οτι αρχές του 2012 όλοι οι ασθενείς του πρώην ικα πήγαιναν κατόπιν ενημέρωσης απο λαδωμένους υπαλλήλους στην βιοϊατρική λέγοντας τους οτι μόνο εκεί μπορούν....
    Απατεώνες...... για μήνυση είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΛΑΔΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ # ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ# ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!!!

      Διαγραφή
  2. Θα έπρεπε να ντρέπεστε .Η προταση ειναι σκανδαλο και δεν μπορει να περασει.Το 2012 τα διαγνωστικα κεντρα ηταν ευνοημενα σε σχεση με τα φυσικα προσωπα λογω ΙΚΑ που σχεδον αποκλειστικά κατευθυνοταν στις μεγαλες αλυσιδες.Αν το κανει αυτο ο Βοριδης , θα πυροδοτησει φοβερές αντιδράσεις . Ελπίζω να ειναι πιο εξυπνος απο αυτούς που προσπαθουν να τον χειραγωγησουν....
    Μικροβιολογος απο Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ!
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΪΜΟΎ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΪΜΟΎ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΝΕΤΕ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ....ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΘΕΛΕΤΕ.....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ! ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΙ" ΤΟΝ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ "ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ" ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΛΙΝΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟ 2012 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΡΕΥΣΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον για πολύ χαζούς μας περνάει το ΔΣ της Πασιδικ....
    Βλέπουν ότι τελικά το Πλαφον θα περάσει και ξανά φτύνουν την καραμέλα
    του 2012 .
    ΤΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ ΔΙΚΆ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΌΛΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ.....
    Αντε ρε Βοριδη να δω τι θα κανεις,με όλο το κλάδο!!!!
    ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ - Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστή ακούγεται και αυτή η πρόταση της πασιδικ. Θα εισακουστεί άραγε; Μάλλον όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έχω μία πιο σωστή πρόταση και απορώ πως δεν την έχει διατυπώσει ακόμη ο κος Βουγιούκας. Να διακοπεί η σύμβαση με τα εργαστήρια που ανήκουν σε ιατρούς και ο ΕΟΠΥΥ να συμβληθεί μόνο με τις αλυσίδες! αυτά να τα βλέπουν οι συνάδελφοι που κατά καιρούς τσιμπάνε στις προτάσεις αυτών των λαμόγιων. Αλήθεια το διαλύσατε το τμήμα δημοσίων σχέσεων κε Βουγιούκα? την καταγγελία της σύμβασης την κάνατε?

      Διαγραφή
  7. 1. Παραδέχεστε κύριοι λοιπόν οτι υπάρχει προκλητή ζήτηση?? Αλήθεια τώρα το καταλάβατε?
    ή μήπως σας ευνοούν τα στοιχεία του 2012 ?
    2. Γιατί να μην βρούμε τότε τους επίορκους και να τους αποκλείσουμε??
    3. Ακόμα συζητάτε για το ύψος του πλαφον 23/9 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΙΣΑ.ΔΗΛΑΔΗ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΠΧ Η ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΜΕ 10 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ,ΔΙΑ 10 ΛΟΙΠΟΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΥΠΟΥ ΣΟΒΙΕΤ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΟ ΟΙ ΑΡΧΙΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΝΤΑΒΕΛΗΔΕΣ(ΠΑΣΙΔΙΚ Κ.Λ.Π) ΚΟΠΡΙΤΕΣ Ε ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. .
    ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ PLAFON, REBATE κτλ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΛΕΟΝ< Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ>
    Μαθιουδάκης Στ.(Βιοπαθολόγος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το 2012 κύριοι ήταν όλα τα ταμεία στον ΕΟΠΥΥ ?? Με κάτω από το τραπέζι συμφωνείες.... μόνο έτσι ξέρετε....Δεν χορταίνετε με τίποτα φάτε τα όλα και μετά φαγωθείτε μεταξύ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ?Η ΒΙΟΑΤΡΙΚΗ ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣΑΕΙ....
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΗΜΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΞΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΗΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΦΟΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ 2012.
    ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΤΟΥΣ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ....
    ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΟΠΥΥ.***
    ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ Η ΠΕΔ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ... /ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ/ ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΥΡΙΖΑ ΤΡΕΝΟ.....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το 2012 ειχαμε τα περιβοητα χειρογραφα χαρτακια.Ο κοσμος πηγαινε κατευθηνομενος απο το ικα στα διαγνωστικα.Επιπροσθετα εγω ξερω αρκετα λαμογια εργαστηριακους που ειχαν προσβαση σε ολοκληρα μπλοκακια του ικα κ ετσι εγραφαν 200 ευρω εξετασεις ανα αμκα. Περαν αυτου στο πρωτο τριμηνο δεν ξεραμε καν τι να δεχτουμε. Τι γελοιοτητες ειναι αυτες...Εγω ειμαι υπερ του ιδιου πλαφον ανα παροχο ισοποσα μοιρασμενο...Και απο εκει κ μετα ο,τι ιδιωτικες τιμες θελει ο καθενας σς κανει. Συνειδητοποιησα δε οτι μαλλον ο τυπος για το μηνιαιο πλαφον :μεσος ορος 2013 ×108/258, δεν στεκει γιατι πρεπει να αφαιρεθουν οι 4 μηνες που μας αρπαξαν κ το υπολοιπο να διαιρεθει με το 12 για να βγει ο μεσος ορος.Αν ειναι ετσι,δεν εχω λογο καν να συναψω συμβαση με τον εοπυυ. Να βαλει τα ψιχουλα του εκει που ξερει. Δημητρα Νικα Βιοπαθολογος Ελευσινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντιπροταση 1
    αφου ο προυπολογισμος ειναι 50% λιγοτερος
    πλαφον μονο σε αυτοαπασχολουμενους ΙΑΤΡΟΥΣ, οι υπολοιποι εκτος ΕΟΠΥΥ

    ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ 2
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΟΠΥΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ...
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περιμένετε να δείτε τί έχει να γίνει και με τις ενδονοσοκομειακές εξετάσεις!! Εκεί είναι το φιλέτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ,ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΞΟΝΙΚΕΣ- ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΔΥΣΒΑΣΤΟ CLAW BACK ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΑΔΙΚΩΣ ΟΛΟΥΣ ΕΞΙΣΟΥ.ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΖΗΤΗΣΗ, ΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ!!!!.... ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Η ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις ΗΠΑ όταν αποδειχθεί πως ένα διαγνωστικό κέντρο προσφέρει μίζα στους ιατρούς που παραπέμπουν (λέγεται kick back) το κέντρο κλείνει και οι παραπέμποντες χάνουν την άδεια εργασίας. Εδώ τα διαγνωστικά κέντρα συντηρούν τμήματα δημοσίων σχέσεων και μιζάρουν τους πάντες. Μέσω των στοιχείων της ΗΔΙΚΑ καθώς και μέσω τραπεζικών λογαριασμών μπορούν να στοιχειθετηθούν τα πάντα. Εαν ο υπουργός έχει βούληση είναι ζήτημα λίγων ημερών να κλείσει τα περισσότερα απ' αυτά τα διαφθορεία , να αποκαταστήσει τις παροχές στους ασφαλισμένους χωρίς περισσότερα χρήματα στον προυπολογισμό του ΕΟΠΥΥ και να γίνει ήρωας στα μάτια του κόσμου! έχει τη βούληση?

      Διαγραφή
  16. ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ (ΠΑΣΙΔΙΚ-ΠΟΣΙΠΥ-ΠΕΕΒΙ) "ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ" ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΚΑΙ Τ0 2013 . ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΕΛΕΙΨΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΩ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ (ΑΥΤΟΣ ΑΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ) ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΖΙΡΟΥΣ.

    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

    ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΕΞ ΙΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΙΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΩΝ (ΠΑΣΙΔΙΚ-ΠΟΣΙΠΥ) ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ; ΤΟ "ΜΑΓΑΖΙ' ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΠΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ , ΟΙ ΤΗΣ ΠΟΣΙΠΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΙΔΙΚ ΑΦΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΦΟΝ ΖΗΤΑΝΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ 2012.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ;

    ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.
    "ΠΛΑΦΟΝ" ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ-ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ (ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ) . Ο ΕΟΠΥΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΤΣΙΦΛΙΚΙ" ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ "ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑΣ" ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ- ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 2012 ΚΑΙ 2013). ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΘΑΣΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ. ΒΑΡΛΑΜΗ-ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ ΡΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΙΔΙΚ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΧΕΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΨΙΧΟΥΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟ ΤΖΗΡΟ ΤΟ 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΙΔΙΚ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.Η ΠΙΤΑ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΕΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟΝ ΤΖΗΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟ 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οχι μόνο έχουν τμήμα δημοσίων σχέσεων αλλά συνεργάζονται και με εταιρείες ταξί για γρήγορη
    και άνετη μταφορά του ασθενούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οταν ο πρόεδροs τηs ΠΟΣΥΠΙ διάβασε το άρθρο τηs ΠΑΣΙΔΙΚ έτρεξε γρήγορα στον ΕΟΠΥΥ να εξασφαλίσει το πλαφόν του 2013 με την super υπέρβαση των αξονικών και μαγνητικών. Οποιοs κατάλαβε - κατάλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή