Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

11ο Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο 17-19 Οκτωβρίου.Τελικό πρόγραμμα

11o ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, σας καλωσορίζουμε στο 11° Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος- Πελοποννήσου και των Ιατρικών Συλλόγων Πελοποννήσου που φέτος διεξάγεται στις 17-19 Οκτωβρίου 2014 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στην Πάτρα.

Η κορυφαία αυτή επιστημονική εκδήλωση που έχει πλέον αποκτήσει θεσμικό χαρακτήρα για την περιοχή μας πραγματοποιείται για ακόμα μια φορά με γνώμονα την ανάδειξη του εξαιρετικού και συνεχώς εξελισσόμενου επιστημονικού κι ερευνητικού επιπέδου του ιατρικού δυναμικού τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρύτερο περιφερειακό επίπεδο.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους γιατρούς και έχει ως κύριο στόχο την αναγκαία συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση κι ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας μέσα σε ένα περιβάλλον εξελισσόμενης γνώσης. Επιμέρους στοχεύει στην ενημέρωση των γιατρών όλων των ειδικοτήτων για τις νεότερες εξελίξεις στην ιατρική επιστήμη και την σύγχρονη αντιμετώπιση συνήθων κλινικών προβλημάτων και την πολύ σημαντική ενεργό συμμετοχή και συνεργασία σε ένα γόνιμο επιστημονικό διάλογο, όπου θα αναλυθούν δεδομένα και θα ανταλλαχτούν απόψεις.

Στις Εργασίες του Συνεδρίου μας, εκλεκτοί συνάδελφοι δίνουν έναυσμα για δημιουργικό διάλογο αναλύοντας ποικίλα επίκαιρα θέματα μέσα από στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, και παρουσιάσεις εργασιών.

Σας υποδεχόμαστε λοιπόν όλους σε μια συνάντηση επιστημονικού προβληματισμού, αναζήτησης κι ανταλλαγής απόψεων σε έναν τόπο που εγγυάται την άριστη οργάνωση και την ευχάριστη διαμονή.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της ΙΕΔΕΠ & της Οργανωτικής Επιτροπής
Ιωάννης Τσολάκης
Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Πατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου