Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Γιατροί ΠΕΔΥ: Σάρωσε η παράταξη που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ! Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Δευτέρα 28 Νοέμβριος 2016

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Πρώτη παράταξη με συντριπτική πλειοψηφία ανεδείχθη και πάλι εκείνη που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ. Μήνυμα προς υπουργείο Υγείας.

Με μεγάλη συμμετοχή αλλά και με προσπάθεια για ισχυρό μήνυμα δεύτερης ευκαιρίας προς το υπουργείο Υγείας, πήγαν στις κάλπες οι γιατροί του ΠΕΔΥ.

Οι γιατροί του ΠΕΔΥ εξέλεξαν για άλλη μια φορά πρώτη την παράταξη που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας όπως λένε καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr, να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι πρέπει να εισακουστούν. Μήνυμα …δεύτερης ευκαιρίας όπως έλεγαν άλλωστε πολλοί γιατροί πάνω από την κάλπη.


Πάντως οι γιατροί του ΠΕΔΥ, παρότι η ηγεσία του Συλλόγου είναι φίλα προσκείμενη στην κυβερνώσα παράταξη, συχνά πυκνά συγκρούεται με την οδό Αριστοτέλους. Γι αυτό και πολλοί πιστώνουν τη νέα νίκη στον επικεφαλής της παράταξης Παναγιώτη Ψυχάρη.
Ο Παναγιώτης Ψυχάρης λίγο μετά τα αποτελέσματα των εκλογών

Τα αποτελέσματα των εκλογών στους γιατρούς του ΠΕΔΥ (Συλλόγου Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ – ΠΕΔΥ ΑΤΤΙΚΗΣ) που είναι παρόμοια με αυτά της Ομοσπονδίας του κλάδου έχουν ως εξής:

Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών (Ψυχάρης, ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι) 62,3% με 8 από τις συνολικά 13 έδρες.
Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση (Ανεμοδουρά, Λιανός, Αποστολόπουλος, ΝΔ) 25,9% και 4 έδρες
ΔΗΠΑΚ (ΚΚΕ) 8,49% και 1 έδρα
ΑΡΣΙ 2% καμία έδρα
Νυστέρι 1,26% καμία έδρα

Αξιοσημείωτο είναι ότι το Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών που ενίσχυσε σημαντικά τα ποσοστά του, είχε κατορθώσει και στις προηγούμενες εκλογές επί συγκυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, να νικήσει με ποσοστό 41%.

Ενδεικτικό πάντως της αγωνίας των γιατρών του ΠΕΔΥ για το εργασιακό τους μέλλον είναι το γεγονός ότι η συμμετοχή στις εκλογές ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με ποσοστό 62%.

10 σχόλια:

  1. Κ,ΑΝΝΑ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΠΑΑ ΤΟΥ ΠΕΔΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣΙΠΑΑ-ΠΕΔΥ,ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΨΥΧΑΡΗ.Ο ΠΑΣΙΠΑΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο Κ.ΨΥΧΑΡΗΣ ΤΡΕΧΕΙ.ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Π.Ο.Υ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΣΟΥΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΞΕΙ-ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΧΩΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ -ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΩ- ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΡΑΓΕ???? ΣΥΡΙΖΑ ΒΕΒΑΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακαρι αυτοι που υποστηριζουν το ΣΥΡΙΖΑ να διακαιωθουν διοτι καταλαβαινω ότι ειναι οι νεοι συναδελφοι που βρηκαν μια ελπιδα εργασιας και θα προσπαθησουν για ενα σωστο συστημα πρωτοβαθμιας υγειας. Μακαρι αν και προβελπω γρηγορα να κουραστουν και να απογοητευτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ!? ΜΑΛΛΟΝ!

      Διαγραφή
  5. Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδώ ενωμένο δυνατό. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντε μεχρι τη συνταξη κ αννα.να ταλαιπωρουν το κοσμο .δεξιοι που εγιναν ΣΥΡΙΖΑ γιατι τους υποσχεθηκε ΚΟΥΤΑΛΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΙΔΙΩΤ.ΙΑΤΡΕΙΟ-ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ .ΦΑΤΕ-ΦΑΤΕ-ΦΑΤΕ/ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ-ΚΕΠΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και δευτερη και τριτη και τεταρτη ευκαιρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναμενομενο να σαρωσει ο Ψυχαρης οταν συμφωνα με το προγραμμα του τα θελου ν μονα -ζυγα δικα τους,και μισθο απο το ΔΗΜΟΣΙΟ ταμειο και ΙΔΩΤΙΚΑ ιατρεια και ΚΕΠΑ.ΝΑ ΧΑΡΩ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή