Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Με απόφαση Κικίλια επιλύθηκε το θέμα της έλλειψης παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Σάμου



Στην άμεση επίλυση του προβλήματος που προέκυψε στο Νοσοκομείο Σάμου, λόγω άδειας της μοναδικής παιδιάτρου προχώρησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Από Τρίτη 16 Ιουλίου, ο Διευθυντής Παιδιατρικής του Κέντρου Υγείας Καρλοβασίου Σάμου έχει μετακινηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του παιδιατρικού τμήματός του.

Η μετακίνηση θα διαρκέσει μέχρι και τις 19 Ιουλίου, οπότε και θα επιστρέψει η παιδίατρος του νοσοκομείου από την άδειά της.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

4 σχόλια:

  1. Φοβερη κινηση Κικιλια.Μεγαλοφυης και πρωτοτυπη.Απαιτει δυναμισμο και κατι απο φρεσκες ιδεες που μονο στην ΝΔ εχουν.Μπραβο σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα ξέρετε καλά!
      Ο γιατρός που θα χωνανε καλοκαιριάτικα,πήρε αναρρωτική,και υπέβαλε παραίτηση λόγω συνταξιοδότησης.
      Τι κατάλαβαν;
      Τώρα διπλασίασαν το πρόβλημα.

      Διαγραφή
  2. Σε αυτη την κατασταση ειναι η Ψυχιατρικη Κλινικη του Γ.Ν.Κοζανης απο τον Μαρτιο. Δυστυχως ο φορτος εργασιας που αθροιζεται ειναι πανω απο τις δυνατοτητεσ μας - 3 (τρεις) επιμελητες- εκ των οποιων εφημερευουμε 2-( η κλινικη εφημερευει ολο το μηνα).Παρα τις ενεργειες μας η κατασταη δεν αλλαξε. Τα ανωτερω περιγραφονται σε προσφατη ανακοινωση της ΕΙΝΔΥΜ(16/07/2019).Στελεχωση με μονιμο προσωπικο το σταθερο και διαρκες αιτημα μας. Κωνσταντης Δημητριος ,ψυχιατρος, επιμελητης Α ,Γενικο Νοσοκομειο Κοζανης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι γιατροί αντιμετωπίζονται πάντα ως υπαλληλισκοι. Μετα απορούν γιατί οι καλύτεροι φεύγουν και όσοι δεν μπορούν να φύγουν δεν δείχνουν ενθουσιασμό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή