Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Την κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ επισκέφτηκε ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας



Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, επισκέφθηκε την κεντρική υπηρεσία του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Ιουλίου.

Onmed.gr

«Μόνιμα το ΕΚΑΒ ήταν, είναι και θα είναι η πρώτη προσέγγιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας στον πολίτη, στην οικογένειά του, στον ασθενή και για αυτό δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο ΕΚΑΒ», υπογράμμισε ο υπουργός.

Κατά την επίσκεψη του ο κ. Κικίλιας ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Τζανετή Παναγιώτη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας και συνομίλησε με εργαζόμενους από την κεντρική και τεχνική υπηρεσία για τα θέματα που τους απασχολούν.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την συνάντηση με τον κ. Τζανετή, εξήρε την προσφορά των εργαζομένων κατά τα πρόσφατα γεγονότα στην Χαλκιδική και στάθηκε ιδιαίτερα σε κάποιους εργαζόμενους τους οποίους ανέφερε ονομαστικά και ευχαρίστησε δημόσια για την βοήθεια που προσέφεραν παρόλο που δεν είχαν βάρδια.

«Την κρίσιμη στιγμή της συγκλονιστικής καταστροφής στην Χαλκιδική προσέτρεξαν και βοήθησαν, έσωσαν κόσμο. Αυτό είναι το ΕΚΑΒ και αυτό πρέπει είναι το ΕΚΑΒ, μαζί με τους ανθρώπους αυτούς που ήταν στην βάρδια έδωσαν την μάχη και τους ευχαριστώ δημοσίως» δήλωσε ο υπουργός Υγείας και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα πληρώματα «που είναι έξω στο δρόμο νύχτα και μέρα», όπως είπε, και «κάνουν μια δουλειά η οποία είναι ιδιαίτερα βεβαρημένη, οπότε θα πρέπει και νομίζω ότι είναι κατανοητό αυτό απ όλους, τα κίνητρα τα οποία παρέχει η υπηρεσία ή θα παρέχει να είναι διακριτά κυρίως από τους ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν έξω».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου