Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Μου είπαν ότι είμαι ο ταξικός εχθρός ...

Άννα Μαστοράκου

Πέρυσι μου είπαν ότι είμαι ο ταξικός εχθρός και ότι πρέπει να πληρώσω...

Με γονάτισαν με θηριώδεις εισφορές και εκδικητική φορολογία... 

Κατά τη διάρκεια των εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών του 2019, έδωσα μάχη με τέσσερις ανθρώπους που αποφάσισαν να με εκτελέσουν οικονομικά, με μία σφαίρα! 

Δεν μίλησα, δεν ενέδωσα, δεν λύγισα και δε συμβιβάστηκα με την αδικία και τον εκβιασμό: Να συνυπογράψω το δικό τους οργανωμένο έγκλημα. 

Με στήριξαν οι φίλοι μου, γνωστοί και άγνωστοι άνθρωποι. Συστρατεύθηκαν μαζί μου, αυτοί που είδαν την αλήθεια, διέγνωσαν την αδικία και με βοήθησαν να αναζητήσω τη θεραπεία. 

Σε αυτόν τον αγώνα, βρήκα και έναν φύλακα άγγελο, στον οποίο χρωστώ τεράστια ευγνωμοσύνη ! 

Κατέθεσα ενδικοφανή προσφυγή στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών κατά του πορίσματος ελέγχου της αντίστοιχης ΔΟΥ, το οποίο με χρέωσε αδικαιολόγητα και άδικα ~ 50.000 ευρώ !! Το τελικό πόρισμα του δικαστηρίου, ΜΗΔΕΝ !!! Δικαιώθηκα πλήρως ! μετά από μεγάλη ψυχική οδύνη ενός ολόκληρου έτους. 

Σήμερα, λίγες ώρες πριν τις εκλογές αποφάσισα να μιλήσω: 

1. για να προστατεύσω και να εμψυχώσω ανθρώπους που βίωσαν την ίδια άδικη και απαράλλακτη συμπεριφορά 

2. γιατί θεωρώ ότι είναι ανεπίτρεπτο να ζω σε ένα κράτος που έχει κηρύξει ανοιχτό πόλεμο εναντίον της μεσαίας τάξης στήνοντας τέτοιο μηχανισμό στοχοποιημένης οικονομικής γενοκτονίας 

3. γιατί πρέπει να δοθεί ΤΕΛΟΣ στην κλοπή εισοδήματος και στις εχθροπραξίες κατά του ιδιωτικού τομέα στο χώρο της επιστήμης και της επιχειρηματικότητας, που συμβάλλουν ενεργά στον ΑΕΠ της χώρας. 

Αύριο είναι η ώρα της κάλπης. 
Πρέπει όλοι οι πολίτες να αποφασίσουμε σε τι είδους χώρα θέλουμε να ζούμε. 
Ό,τι βάζουμε στον φάκελο, μπαίνει στη ζωή μας και διαμορφώνει το μέλλον μας. Να είμαστε όλοι εκεί !

3 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ?
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΝΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΝΔ 10.54 τουλαχιστον θα κυβερνησει και θα κριθει γι αυτό, σιγουρα ομως δεν εχει καμμία σχέση με το ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ αγραμμάτων, ιδεοληπτικών και ολόκληρο το σκυλολόι που μας κυβέρνησε μέχρι σήμερα. Αν αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις ακόμη και τώρα,σημαίνει οτι σου άξιζε να πάθεις ότι έπαθες μέχρι τώρα.

      Διαγραφή
  2. Αλλαξε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας. Να δούμε τι διαφορές θα προκύψουν. Γιατί τα προβλήματα υπάρχουν και δεν έχουν λυθεί. Και είμαστε υπό επιτήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή