Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Μεταμεσονύκτια έφοδος Κικίλια στο «Σωτηρία» μετά από καταγγελία για ταλαιπωρία ΑμεΑ

Γιάννα Σουλάκη - IATROPEDIA

Έκτακτη έφοδο πραγματοποίησε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 6/1 ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στο νοσοκομείο "Σωτηρία" που είχε εφημερία, μετά από πληροφορία ότι υπήρχε αδικαιολόγητη ταλαιπωρία ατόμου με αναπηρία (ΑμεΑ).

Ο κ. Κικίλιας βρέθηκε αιφνιδιαστικά στο νοσοκομείο, για να επιβλέψει προσωπικά την κατάσταση και να συνομιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς. 

Μαζί του ήταν και ο διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), Παναγιώτης Στάθης.

Κικίλιας: Δεύτερη έφοδος σε νοσοκομείο, μέσα σε δύο μέρες

Αυτή ήταν η δεύτερη κατά σειρά αιφνιδιαστική έφοδος που πραγματοποίησε μέσα σε μόλις δύο ημέρες, ο υπουργός Υγείας. Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου 4/1 ο Βασίλης Κικίλιας -συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου-βρέθηκε αυτή τη φορά στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" και πραγματοποίησε επίσκεψη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και στα Επείγοντα (ΤΕΠ) του νοσοκομείου, μετά από σχετικές καταγγελίες για ανεπάρκεια των κλινών Εντατικής.

11 σχόλια:

  1. Το δραμα ειναι οτι ο Κικιλιας πιστευει οτι ο ρολος του υπουργου ειναι να κανει λαικιστικες εφοδους.Αλλαξε αυθαιρετα την διευθυνουσα του Ευαγγελισμου,με καποια εντελως δεξια,ως μονο προσον.Για τα λεφτα που πρεπει να διατεθουν στην δημοσια υγεια δεν λεει ουτε λεξη.Για την εξυπηρετηση ιδιωτικων συμφεροντων,ως ΣΔΙΤ,ειναι ομολιτικοτατος.Για την καπηλευση του εργου αλλων,δεν ιδρωνει το αυτι του.Καλη επιτυχια κ. υπουργε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω ρε......καραγκιοζλικια ! Αυτή δηλαδή είναι η δουλειά του ΥΠΥΓ? Να παριστάνει τον......spiderman ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέψου συνάδελφε ότι αυτόν τον στόκο αρχικά τον προόριζαν για υπουργό Άμυνας! Μπρρρρρρρρρρ

      Διαγραφή
  3. που πηγαν οι 850 νεες θεσεις ειδικων γιατρων στον εοπυυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι αυτη ειναι η δουλεια του .Πρεπει και να ελεγχει τα τρωκτικα του ΕΣΥ που αφθονουν στα συγκεκριμενα ιδρυματα και να διωχνει οσους δεν μπορουν ή δεν θελουν .Τοσο απλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο χαφιεδάκο της Πειραιώς 1.17, άρπα τώρα ένα .....τάλαρο για την ρουφιανιά και φυσικά ο ΥΠΥΓ δεν είναι spiderman βλαμμένο !
      Προφανώς Στρατό δεν πήγες έτσι ? Σεέβγαλε Ι5 ο μπάρμοπας στην ΝΔ,ε ?

      Διαγραφή
    2. Νατάσα Ασχετίδη Δεξιοχαφιεδασβίλι γκαινυκω γκυατρω : σιμφονο με το 1.17 ιμισ στο ΝΟΥ ΝΤΟΥ ιμαστε πωλοι αικσηπνω κε μωρφομενω παντο στω πωλοιτησμαινω κωσμω μυνηστρω παι ιπουργυο να κοντρολ ιπαλιλω αν κανυ ραμποτα ! μαι τω ιπουργκηω ασκωλυτε ο .......ντικιτθσ νωσωκωμυο ! Ουρα Ουρα Ουρα Ουρα Κυκυλια .....! Φεβγκω τορα γκιφΤΩΜΙ παι καιντρυκά ΝΟΥ ΝΤΟΥ πάρυ παρη

      Διαγραφή
    3. Ποιον υπουργό έχεις δει εσυ βρε μπετοβλακα 1.17 να μπουκαρει σε νοσοκομειο για να κάνει την δουλειά του Διευθυντή Υπηρεσίας, ούτε καν του Διοικητή; Όσο για τα τρωκτικά μην αγχώνεσαι όλοι κολλητοί των υπουργων είναι !

      Διαγραφή
    4. Ετσουξε ο ελεγχος εε?Τωρα τερμα η τεμπελια και το φακελλακι στην εφημερια κηφηναρια μου .

      Διαγραφή
    5. Το άχρηστο και ανίδεο αφεντικό σου χαφιεδακο 9.10 δεν έχει μέλλον! Το πώς λειτουργεί το νοσοκομείο δεν το ελέγχουν ανίδεοι μπετοβλακες μπασκετμπολίστες της συμφοράς αλλά οι διοικητές των νοσοκομείων και οι διευθυντές ιατρικής υπηρεσίας !

      Διαγραφή
  5. Και τι να κάνει ρε παιδιά; Μπασκετμπολίστας ήταν ο άνθρωπος. Τι περιμένετε να κάνει ένας μπασκετμπολίστας. Παίρνει την μπάλα και κάνει έφοδο στο... αντίπαλο καλάθι! Μη μου πείτε ότι έχετε την απαίτηση να φτιάξει την υγεία γιατί δεν σκέφτεστε κάθόλου λογικά. Αν είναι ποτέ δυνατόν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή