Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Ο υπουργός Υγείας στη Πάτρα- Επίσκεψη στο Καραμανδάνειο

Συντάκτης: Virus

Αυτοψία θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Υγείας την προσεχή Τετάρτη 20 Μαρτίου, στο Καραμανδάνειο. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της υγειονομικής μονάδας θα αναβαθμιστούν και συγκεκριμένα ο πρώτος όροφος θα εκσυγχρονιστεί, όπως είχε δεσμευθεί προεκλογικά ο πρωθυπουργός.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στην περιοχή, ως υπουργού Υγείας και αναμένεται να ενημερωθεί συνολικά για τις ανάγκες των υγειονομικών δομών της αχαϊκής πρωτεύουσας, σύμφωνα με το τοπικό μέσο tempo24.news.

Όσο αφορά στο Καραμανδάνειο,το μοναδικό Γενικό Παιδιατρικό νοσοκομείο εκτός Αττικής, πριν λίγες ημέρες ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης υπέγραψε την απόφαση για το έργο με τίτλο «Εσωτερικές διαρρυθμίσεις σε τμήμα του πρώτου ορόφου του ΓΝ Παίδων Πατρών Καραμανδάνειο».

Το έργο εκτιμάται ότι θα ανέλθει σχεδόν στα 800.000 ευρώ, με συνολικό προϋπολογισμό 713.949,05 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός με ΦΠΑ 24%: 885.296,82 ευρώ). Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών για το έργο ορίζεται η Δευτέρα 15 Απριλίου.

Αντικείμενο του έργου είναι η μελέτη και η κατασκευή όλων των εργασιών που απαιτούνται στις εσωτερικές διαρρυθμίσεις τμήματος του Α Ορόφου του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών Καραμανδάνειο, για τη δημιουργία τριών νέων χειρουργικών αιθουσών, χώρου ανάνηψης και των βοηθητικών τους χώρων, γραφείων, εργαστηρίων καθώς και των ΗΜ υποδομών. Άξιο λόγου είναι πως η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2,0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Next Generation EU.

1 σχόλιο:

  1. Τωρα επιτελους ,θα τα λυσει ολα τα προβληματα .Μετα θα ξυπνησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή