Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Θρήνος στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας για ένα κοριτσάκι 2,5 χρονών

Μεταφέρθηκε από την Ζάκυνθο σε κρίσιμη κατάσταση και άφησε την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ 


Ένα κοριτσάκι, μόλις 2,5 ετών, έφυγε από την ζωή αφήνοντας την τελευταία του πνοή, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Το κοριτσάκι αυτό είχε μεταφερθεί με αεροπλάνα από το νοσοκομείο της Ζακύνθου στην Πάτρα και εισήχθη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο με ιογενή γαστρεντερίτδα. Η κατάσταση του ήταν σοβαρή και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να κρατήσουν την μικρούλα στην ζωή.

Σε σχετική του ανακοίνωση το Νοσοκομείο Ζακύνθου αναφέρει τα εξής: «Την Δευτέρα 23.10.17 εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν.Ζακύνθου, παιδί θήλυ ηλικίας 2.5 ετών, μετά από παραπομπή ιδιώτη παιδίατρου, με κλινική εικόνα ιογενούς γαστρεντετερίτιδος.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παρέμενε σε καλή κλινική κατάσταση. Τη νύχτα μεταξύ της 26ης και 27ης Οκτωβρίου παρουσίασε αιφνίδια επιδείνωση και γι’ αυτό το λόγο ζητήθηκε η αεροδιακομιδή του σε ΜΕΘ Παίδων.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού του Γ.Ν.Ζακύνθου καθώς και του προσωπικού του ΕΚΑΒ, που το διακόμισαν στην Πάτρα, το παιδί δυστυχώς κατέληξε. Εκ μέρους όλου του προσωπικού του Νοσοκομείου, η Διοίκηση εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια του παιδιού και τη συμπαράσταση στους οικείους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου