Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΩΣΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ e-dapy ΠΑΡΟΧΩΝ ΟΚΤΩΒΡ 2017


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΩΣΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αθήνα, 26 Οκτωβρίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 

Αξιότιμε Κε Πρόεδρε, 

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθούμε εντονότατα, γιατί για δεύτερη συνεχόμενο απόγευμα, διαπιστώθηκε από τους συναδέλφους Πνευμονολόγους-Φυματιολόγους, η αδυναμία πρόσβασης στη συνταγογράφηση Παροχών ΕΚΠΥ.

Εκ του γεγονότος αυτού, γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι λόγω της ιδιαιτερότητας της ειδικότητάς μας, έχουν προκύψει σοβαρά προβλήματα με τους ασθενείς κυρίως της επαρχίας, στην αναγραφή της Οξυγονοθεραπείας αλλά και των λοιπών αναπνευστικών συσκευών δευτερευόντως. Οι παροχές αυτές αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούν να μετατίθενται από την μία μέρα σε άλλη απρογραμμάτιστα, γιατί ιδιαίτερα στις επαρχιακές πόλεις οι μετακινήσεις δεν είναι πάντα εύκολες, μπορεί να είναι επικίνδυνες για τους εν λόγω ασθενείς ή δεν είναι ανά πάσα στιγμή εφικτές για τους συγγενείς του ασθενή και ακόμα μπορεί να δημιουργήσουν και πρόβλημα στην διαδικασία αποζημίωσης, ενώ τέλος εκθέτουν τους συναδέλφους, οι οποίοι ουδόλως ευθύνονται για τα προβλήματα μη λειτουργίας των ηλεκτρονικών συστημάτων.


Παρακαλούμε θερμά Κύριε Πρόεδρε να επιληφθείτε του θέματος, ώστε να δοθεί άμεσα λύση και να αποτραπεί η επανεμφάνιση παρόμοιων προβλημάτων στο μέλλον, ιδιαίτερα σε ώρες λειτουργίας των Ιατρείων.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία,

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος           Ο Γεν. Γραμματέας

Αναστ. Δ. Τσάτσος Γερασ. Απολλωνάτος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου