Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Ο κ. Πολάκης στέλνει τους καρκινοπαθείς της Δωδεκανήσου στα νοσοκομεία της Κρήτης. Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυνική απάντηση




Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, αναφερόμενος στις αιτιάσεις του Αν. Υπουργού Υγείας, κ. Πολάκη, για την αδυναμία λειτουργίας ογκολογικού τμήματος και ακτινοθεραπευτικού εργαστηρίου για τους καρκινοπαθείς στο νοσοκομείο της Ρόδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η τοποθέτηση του κ. Πολάκη, με τον τρόπο που έγινε αλλά και με το περιεχόμενό της, προσβάλλει όλους τους Δωδεκανήσιους.

Ουσιαστικά, ο Αν. Υπουργός Υγείας στέλνει τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους στα νοσοκομεία της Κρήτης.

Με τη διαφορά, όμως, ότι τα έξοδα δεν θα τα πληρώσει ο κ. Πολάκης, αλλά αυτοί οι άνθρωποι.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρέλαβε έτοιμη την προμελέτη για τη λειτουργία του ακτινοθεραπευτικού εργαστηρίου στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Παρά το γεγονός ότι ο κ. Κουρουμπλής, ως Υπουργός Υγείας, είχε δεσμευθεί για την ολοκλήρωση της μελέτης και τη λειτουργία του ογκολογικού τμήματος, η κυβέρνηση αποκαλύπτει, πλέον, την πρόθεσή της να «θάψει», κυριολεκτικά, τη λειτουργία ογκολογικού τμήματος και ακτινοθεραπευτικού εργαστηρίου στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Συμμετέχω στις διαδικασίες κοινοβουλευτικού ελέγχου εδώ και πέντε χρόνια που είμαι Βουλευτής.

Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυνική απάντηση Υπουργού, όπως αυτή που έδωσε ο Αν. Υπουργός Υγείας.

Αυτή η απάντηση δεν δείχνει μόνο έλλειψη βούλησης για τη λειτουργία Ογκολογικού Τμήματος στο Νοσοκομείο της Ρόδου, αλλά και έλλειψη σεβασμού απέναντι στους ασθενείς και τους πολίτες της Δωδεκανήσου».

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου