Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Δικαιοσύνη για την 20χρονη Καρολάιν ζητά το Twitter

Χιλιάδες μηνύματα

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο, παρακολουθεί τη μεγάλη ανατροπή με τον σύζυγο που όλοι αρχικά λυπήθηκαν και του έστελναν μηνύματα συμπαράστασης να μετατρέπεται σε τέρας και δολοφόνο, δημιουργώντας και το σχετικό hashtag στο Twitter #Justice_for_Caroline.


«’Εσπασε» μετά από 6 ώρες κατάθεσης ο 32χρονος πιλότος και ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος που παρίστανε τον συντετριμμένο σύζυγο αποδείχτηκε ο θύτης της φοιτήτριας και μητέρας του 11 μηνών μωρού τους, προβαίνοντας επί σχεδόν 40 ημέρες σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας, για το οποίο έπεσε η αυλαία το βράδυ της Πέμπτης.

Οι εξηγήσεις που έδωσε δεν έπεισαν τους αστυνομικούς και, μετά από αρκετές ώρες, ο 32χρονος ομολόγησε την πράξη του βάζοντας θλιβερό τέλος σε μια ακόμη τραγωδία με θύμα νεαρή γυναίκα. Ήδη, οι διαδικασίες σύλληψής του έχουν ολοκληρωθεί, ενώ ο καθ’ ομολογία δράστης πρόκειται την Παρασκευή να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο, παρακολουθεί τη μεγάλη ανατροπή με τον σύζυγο που όλοι αρχικά λυπήθηκαν και του έστελναν μηνύματα συμπαράστασης να μετατρέπεται σε τέρας και δολοφόνο, δημιουργώντας και το σχετικό hashtag στο Twitter #Justice_for_Caroline (μετάφραση: Δικαιοσύνη για την Καρολάιν).

«Καρολάιν, λυπάμαι πολύ που έμαθα το όνομά σου. Λυπάμαι πολύ που εμείς σε γνωρίσαμε και εσύ όχι. Λυπάμαι πολύ που δεν σε προστατέψαμε. Συγγνώμη», «Ένα μωρό ορφανό, μια νέα κοπέλα νεκρή. Ας αφήσουμε την συζήτηση για ενδοοικογενειακή βία ως θέμα ταμπού Μέχρι να συμβεί στην αδερφή σου, τη φίλη σου, τη γνωστή σου» είναι κάποια από τα μηνύματα.
Δείτε χαρακτηριστικά κάποια tweets


#Justice_for_Caroline #Γλυκα_Νερα He killed her. He killed his wife. The mother of his child.
Image


You met her when she was 15. At 17, she had a miscarriage. At 19, she became the mother of your child. At 20, you most likely became her murderer, you a 32 years old man. I am shocked. And i am scared of our society. The sickness of the world #Justice_for_Caroline #Γλυκα_Νερα
MonteCristo21
@AEKboy
ΦΤΟΥ ΣΟΥ… #Γλυκα_Νερα
Image


Και να θυμάστε παντα όλοι άνδρες και γυναίκες, ο άνθρωπος που σ αγαπάει δεν σε ποναει, δεν σε τυρανναει και σίγουρα δεν σε σκοτώνει. Η αγάπη δεν σε κάνει θυμα. #γλυκανερα #Justice_for_Caroline
Image
Αναπαύσου και γίνε άγγελος της μικρής σου! #Justice_for_Caroline
Image


Δεν θα του κάνω τη χάρη να τον χαρακτηρίσω ψυχοπαθή. Μεθυσμένος από την εξουσία της πατριαρχίας και στυγνός δολοφόνος. Αυτά είναι. #Γλυκα_Νερα #Justice_for_Caroline #justiceforcaroline #γυναικοκτονια #γλυκανερα


Ήθελε να φύγει..ήθελε να φύγει από ένα τοξικό περιβάλλον με το μωρακι της! Δυστυχώς η ζωή της χάθηκε, το μωράκι έμεινε χωρίς μητέρα και πατέρα! Λυπάμαι.. #Γλυκα_Νερα #Justice_for_Caroline

You can finally Rest In Peace Caroline. #Justice_for_Caroline
Image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου