Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

ΕΟΠΥΥ: Σε αναστάτωση ο Οργανισμός με την επιλογή Διοικητή μέσω ΑΣΕΠ

ΕΟΠΥΥ: Σε αναστάτωση ο Οργανισμός με την επιλογή Διοικητή μέσω ΑΣΕΠ
Μάχη για την επιλογή νέου επίσημου Διοικητή στον ΕΟΠΥΥ. Όλο το παρασκήνιο
HR

Στην τελική φάση βρίσκεται ο διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ για την επιλογή Διοικητή στον ΕΟΠΥΥ. Άλλωστε η νυν Διοικήτρια Θεανώ Καρποδίνη είναι προσωρινή Διοικήτρια μέχρι να λάβει τη θέση ή ακόμη και να τη χάσει από κάποιον συνυποψήφιό της.

Να σημειωθεί ότι με τον πρόσφατο νόμο του υπουργείου Υγείας η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ επιλέγεται από το ΑΣΕΠ, ενώ στο παρελθόν γινόταν διεθνής διαγωνισμός.

Ήδη το ΑΣΕΠ ανήρτησε προσωρινό πίνακα με τα ονόματα των υποψηφίων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας.

Η προσωρινή Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη

Η σειρά βαθμολογίας

Με βάση τη λίστα αυτή, η νυν Διοικήτρια Θεανώ Καρποδίνη βρίσκεται στην 11η θέση, γεγονός που σημαίνει πως οι προηγούμενοι 10 συνυποψήφιοί της έχουν συγκεντρώσει περισσότερα μόρια.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα ισχύουν, μόνο οι πρώτοι 7 καλούνται από το ΑΣΕΠ για συνέντευξη ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση.

Άγνωστο παραμένει εάν κάποιοι εκ των 10 συνυποψηφίων της κ.Καρποδίνη αποχωρήσουν τελικά από τη διαδικασία, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν στο HealthReport.gr, ότι σύντομα η λίστα θα μικρύνει και η νυν Διοικήτρια θα κληθεί για συνέντευξη….

1 σχόλιο:

  1. Ο καλυτερος διοικητης ειναι αυτος που δεν υπαρχει και δεν βλαπτει τους γιατρους και τους ασφαλισμενους με τις αποφασεις του ,ως συνηθως

    ΑπάντησηΔιαγραφή