Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΘ Παίδων: Έρχεται παιδίατρος από την Λευκάδα

Σάββατο 10 Δεκ. 2011, 08:01
Για το θέμα που έχει ανακύψει, τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τη λειτουργία της ΜΕΘ Παίδων στο Π.Γ.Ν. Πατρών, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Δημήτριος Κατσικόπουλος, με απόφασή του, μετακινεί ιατρό ΕΒ’ Παιδιατρικής από το Γ.Ν. Λευκάδας στο Π.Γ.Ν. Πατρών, προκειμένου η Μονάδα να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της. 
Παράλληλα, ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, σε προσωπική επικοινωνία με το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ  κ. Κατσικόπουλο,  αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά της Μονάδας σε όλο τον παιδιατρικό πληθυσμό της νοτιοδυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νησιών, δεσμεύθηκε ότι η πρώτη πρόσληψη ιατρού για ΜΕΘ Παίδων θα αφορά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας  (Το Υπουργείο Υγείας, έχει ήδη προκηρύξει θέσεις για ΜΕΘ Παίδων σε όλη την Ελλάδα).
Όπως δήλωσε ο κ. Κατσικόπουλος, στόχος όλων είναι η λειτουργική αναβάθμιση της ΜΕΘ Παίδων και σε καμμία περίπτωση δεν έχουν ισχύ οι καθ’ υπερβολή φήμες που διέρρευσαν στα ΜΜΕ.
Εξάλλου, εντός των επομένων ημερών, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, θα συγκαλέσει συνάντηση  στο γραφείο του, με τους Διοικητές του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών κ. Απ. Λέτσιο,  του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» κ. Δημ. Κοσμόπουλο και του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» κ. Ιωαν. Γιαννακόπουλο,  με θέμα τη λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου