Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΕΟΠΥΥ: ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΜΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ

5 σχόλια:

  1. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΡΑΜΑ", ΤΟ ΒΟΥΔΟΥΡΗ, ΠΟΥ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ , ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΠΛΕΟΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ , Ο ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, Ή ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΟΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρακαλανε να ενταξουν ιατρους στον εοππυ γιατι απο δευτερα θα τους παρουν με τις πετρες οι χρονιως πασχοντες.φαινεται οτι τα fax δεν ειναι αρκετα και άρχισαν οι απειλες αποκλεισμου απο συνταγογρφια και εξετασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρχισαν οι απειλες αποκλεισμου από συνταγογραφια και εξετασεις.Φαίνεται ότι τα fax δεν είναι αρκετα και από ολες τις ειδικότητες και φοβούνται σε προεκλογικη περίοδο ότι από Δευτέρα οι χρονιως πάσχοντες ασφαλισμένοι θα τους πάρουν με τις πέτρες.Τα χαράτσια τα αντέχει ο ασφαλισμένος την έλλειψη γιατρών και εξετάσεων πολύ περισσότερο φαρμάκων(απεργία φαρμακείων) όμως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνάδελφοι,

    Από αξιόπιστες πηγές έμαθα, πως η συμμετοχή στην διαδικασία των "δηλώσεων" είναι απογοητευτική... κυριολεκτικά!
    Ο Βουδούρης έχει πάθει πλάκα... συσκέπτονται από το μεσημέρι σήμερα, 27/12/2011, και σκέφτονται πως να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, εφόσον ήδη ανακοίνωσαν την διάλυση των φορέων και τη διακοπή των συμβάσεων.
    Είναι κυριολεκτικά σε κατάσταση πανικού και αλληλοκατηγορούνται ... .

    Αντιγράψτε αυτό σε όποιο blog μπορείτε!
    Διαδώστε το! Είναι επείγον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ ανώνυμε, επιβεβαιώνω και εγώ τα λεγόμενά σου. Από αξιόπιστες πηγές διαφαίνεται κατά δήλωση Βουδούρη ότι έχουν υποβληθεί μόνο ...2500 δηλώσεις σε σύνολο 12000 Ιατρών ΟΠΑΔ και 4000 Ιατρών ΟΑΕΕ.
    Οι Ιατροί του ΙΚΑ δεν χρειάζονται υποβολή δήλωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή