Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

"Διυπουργική επιτροπή με πρόεδρο τον Γεώργιο Πατούλη"...




Από Βασίλη Βενιζέλο - YGEIA360.GR

Θα θυμάστε, ασφαλώς, την ανεπανάληπτη όσο και ασυναγώνιστη, ειλικρινή δήλωση του πρώην αγαπημένου μας ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Νίκου Βαμβακούλα: "Να κάνουμε μία τριμελή επιτροπή με πέντε - έξι άτομα"!
Κάτι τέτοιο μας λέει και το δελτίο Τύπου το οποίο εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης 6 Αυγούστου το υπουργείο Τουρισμού, μετά το πέρας της συνάντησης της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, με αντικείμενο συζήτησης τον ιατρικό τουρισμό.
"Για το θέμα θα συσταθεί τριμελής διυπουργική επιτροπή με πρόεδρο τον κ. Γεώργιο Πατούλη, πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών", γράφει το δελτίο Τύπου, το οποίο έλεγξε, σίγουρα, η Όλγα Κεφαλογιάννη.
Μα, μπορεί ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών να προεδρεύει σε διυπουργική επιτροπή; Έλεος...
Πληροφορηθήκαμε τι θέλει να πει η ποιήτρια: Τρεις υπουργοί θα ορίσουν τρεις υπηρεσιακούς παράγοντες από τα αντίστοιχα υπουργεία, προκειμένου να συγκροτηθεί μία απλή τριμελής επιτροπή, στην οποία θα προεδρεύει ο Γιώργος Πατούλης.
Καλά, η Όλγα Κεφαλογιάννη τι διάβασε πριν δώσει το ΟΚ για να διανεμηθεί το δελτίο Τύπου αλά Βαμβακούλα;

1 σχόλιο:

  1. Πολυ καλο...γελασαμε με την ψυχη μας.Το οτι ομως ο προεδρος του ΙΣΑ,προεδρος του ΔΔΥ,δημαρχος Αμαρουσιου κ.λ. χωνει τη μυτη του παντου ως στελεχος της ΝΔ και ΔΝΤροικανος δεν ειναι καθολου αστειο στη σημερινη συγκυρια,μαλλον επικινδυνο φανταζει.Προεδρικη γραββατα στη μηχανη αλλαζει?Εχουμε καταλαβει σε τι κατασταση ζει ο κοσμος η εμεις στον κοσμο μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή