Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Άδωνις: Θα απολυθούν μόνο όσοι έχουν πλαστά πτυχία




Τα 1618 άτομα που θα τεθούν σε κινητικότητα από το χώρο της υγείας θα έχουν τοποθετηθεί στις νέες τους μονάδες μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, δήλωσε ο υπουργός Υγείας

Κατηγορηματικός ότι οι μοναδικοί που πρόκειται να απολυθούν από τον χώρο της υγείας θα είναι όσοι διαπιστωθεί ότι έχουν πλαστά πτυχία εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας πρόσθεσε ότι τα 1618 άτομα που θα μπουν σε καθεστώς κινητικότητας θα έχουν τοποθετηθεί στις νέες τους μονάδες της ίδιας, όμως, υγειονομικής περιφέρειας έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τους καθηγητές που έφυγαν από τα ΕΠΑΛ για να καλύψουν θέσεις στην υγεία, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι θα αξιολογηθούν και μετά θα τοποθετηθούν στις νέες τους θέσεις.

Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι ότι δεν υπάρχει θέμα μη ανανέωσης των συμβασιούχων γιατρών του ΕΟΠΥΥ ανακοινώνοντας ότι τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί η σχετική κοινή υπουργική απόφαση που συνυπέγραψε με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου