Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Άδωνις στον REAL FM: «Υπάρχουν καραμπινάτες περιπτώσεις κλοπής χρημάτων ΕΟΠΥΥ από γιατρούς και φαρμακοποιούς, θα δώσουμε ονόματα!»

Αλλαγές νοσοκομεία – Διαθεσιμότητα

Το χρονοδιάγραμμα θα τηρηθεί όπως ακριβώς το έχουμε πει. Στις 23 Αυγούστου θα ξεκινήσουν να στέλνονται τα στοιχεία των υπό μετακίνηση και διαθεσιμότητα υπαλλήλων, στις 31 Αυγούστου θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητά τους και στις 16 Σεπτεμβρίου θα είναι στη νέα τους δουλειά. 

Κλινικές θα μεταφερθούν από μία μονάδα σε μία άλλη. Αν κάνετε ρεπορτάζ με μία κάμερα και πάτε στο νοσοκομείο Αγ. Αναργύρων , το οποίο είναι ολοκαίνουργιο θα δείτε ότι τα μισά δωμάτια είναι άδεια. Κάνουμε στην Ελλάδα του 2013 αυτά που είχαν σχεδιαστεί το 2004. Αυτά τότε δεν έγιναν, τώρα θα γίνουν. 

Πλαστά πτυχία- Απολύσεις

Δεν έχουμε βρει κάποια περίπτωση με…
… πλαστά πτυχία. Αυτό θα το βρει το ΑΣΕΠ εφόσον ξεκινήσει η διαδικασία. Γενική αρχή είναι ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις, αρκεί να μην παρανομούν. 

ΕΣΥ- λαθρομετανάστες

Έχουμε ζητήσει καταληκτική ημερομηνία να είναι η 28η Αυγούστου ώστε να έχουν καταγραφεί από όλες τις κλινικές και τα νοσοκομεία της χώρας ακριβή στοιχεία για τις επισκέψεις λαθρομεταναστών και το αντίστοιχο κόστος, ανά μήνα. Το σύνολο του ποσού θα το διεκδικήσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Θέλω να δοθεί το μήνυμα ότι δεν θα πληρώνει μόνο ο Έλληνας φορολογούμενος τους λαθρομετανάστες, θα πληρώνει και η Ευρώπη. 

ΕΟΠΥΥ- Δαπάνες φαρμάκων

Εμείς δουλεύουμε πολύ για το φάρμακο με την ομάδα που έχει συσταθεί στο Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ. Έχουμε ορισμένες καραμπινάτες περιπτώσεις κλοπής των χρημάτων του ΕΟΠΥΥ από γιατρούς και φαρμακοποιούς. Αυτές τις υποθέσεις αφού τις παραπέμψουμε στις αρμόδιες αρχές θα δώσουμε τα ονόματά τους στη δημοσιότητα. 

Κενές θέσεις – Νησιά του Αιγαίου

Μέσα στο νομοσχέδιο θεσπίζουμε μια σειρά κινήτρων για να καταστήσουμε ελκυστικές τις θέσεις των γιατρών στα νησιά ώστε να μη μένουν κενές θέσεις. Εμείς συνεχώς προκηρύσσουμε θέσεις. Θα βάλουμε κίνητρα για να πάνε. 

Πλειστηριασμοί

Εάν κάποιος ανήκει στην κατηγορία που δεν έχει να πληρώσει δεν έχει να φοβάται τίποτα. Δεν θα αφήσει η κυβέρνηση τον πραγματικά φτωχό και αδύναμο απροστάτευτο. Για να πάρει μπρος η οικοδομή, να μειωθεί η ανεργία και να σταθεροποιηθεί η αγορά πρέπει να ενισχυθεί η στεγαστική πίστη. ΙΑΤROI.EU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου