Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

1/9/2014 Π.Ε.Ε.ΒΙ.''ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΦΟΝ''

Αγαπητοί συνάδελφοι

Εν όψει των γεγονότων που τρέχουν, θέλουμε να σας ενημερώσουμε με τα εξής:

1) Ο ΕΟΠΥΥ έχει καθυστερήσει ήδη 12 ημέρες να βγάλει το ατομικό πλαφόν του κάθε εργαστηρίου, με αποτέλεσμα να χάσουμε από την υπέρβαση των δαπανών του Αυγούστου και αν καθυστερήσει ακόμη, να κινδυνεύουμε και για τον Σεπτέμβριο. Γι’ αυτό στείλαμε αντίστοιχο υπόμνημα προς τον ΕΟΠΥΥ όπου του κοινοποιούμε και την πρόθεση μας για περαιτέρω ενέργειες . Για να το διαβάσετε (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).

2) Από τις 29-8-14 έχουμε στείλει αίτημα συνάντησης με τον Υπουργό Υγείας κο Βορίδη προκειμένου να συζητήσουμε τα κενά και τις αστοχίες της πρόσφατης Υ.Α.

3) Για τις ασάφειες της Υ.Α. για το πλαφόν έχουμε ήδη στείλει ερώτημα προς τις νομικές υπηρεσίες του ΙΣΑ και του ΠΙΣ καθώς και προς το νομικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται η ΠΕΕΒΙ, για νομική γνωμοδότηση.

Εντός των προσεχών ημερών θα σας ενημερώσουμε περισσότερα για το πώς θα είναι σωστότερο να κινηθεί κάποιος.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος               Η Γ. Γραμματέας

Σπύρος Κραμποβίτης   Μαρία Καλαμάρη

1 σχόλιο:

  1. Οταν θα ανακοινωθεί το plafon δεν θα πιστέουμε στα μάτια μας.Εγω περιμένω 50% κάτω από το μέσο όρο του κάθε μήνα.Εχει να πέσει πολύ γέλιο με τις δικαιολογίες για εξαίρεση του κάθε συναδέλφου - θα ακουστούν απίστευτες ιστορίες(ήμουν έγκυος,ήμουν κλειστός,βαριόμουν κτλ).
    Ασε που κάθε νομός θα ζητάει για τη περιφέρεια του αύξηση του plafon.(με απίστευτες κι εδω δικαιολογίες)Εαν δεν αυξηθεί ο προυπολογισμός δεν γίνεται τίποτα.
    Ο Εοππυ θα φτάνει μέχρι τις πρώτες 10-15 ημέρες του μήνα, μετα όλα ιδιωτικά η στο Νοσοκομείο έτσι απλά και λογικά για μια χρεωκοπημένη χώρα.Σε όποιον αρέσει σε όποιον δεν αρέσει να κάνει τα παράπονα του εκει που θα τα κάνει για τον ΕΜΦΙΑ.
    Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία την ανακοίνωση του Plafon.
    Μαθιουδάκης Στελιος(Βιοπαθολόγος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή