Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Υπ.Υγείας: Το νέο μοντέλο των ΤΟΜΥ δε θα είναι ιατροκεντρικό! Έρχονται οι νέες προκηρύξεις για γιατρούς



Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 
Health Report.gr

Το νέο σύστημα με τις Τοπικές Μονάδες Υγείας δε θα είναι ιατροκεντρικό δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το νέο σύστημα της Πρωτοβάθμιας.

Ωστόσο η έλλειψη γιατρών στις ΤΟΜΥ, καθώς ο κλάδος γύρισε την πλάτη στο νέο εγχείρημα, εξακολουθεί να προκαλεί προβληματισμό στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Ο Ανδρέας Ξανθός πάντως κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των στοιχείων για τις ΤΟΜΥ κατέστησε σαφές πως οι νέες ΤΟΜΥ θα στηρίζονται στην ομάδα υγείας που θα δημιουργηθεί και όχι μόνο στους γιατρούς. Διότι όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η ομάδα υγείας σε αυτές τις δομές θα κάνει τη διαφορά».

Ωστόσο χωρίς γιατρούς το σύστημα δεν μπορεί να λειτουργήσει γι αυτό και ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν νέες προκηρύξεις για να προσελκύσει το σύστημα νέους γιατρούς. Κάτι που αποκάλυψε άλλωστε το HealthReport.gr. Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες: «Ανοίγει ξανά η προκήρυξη για γιατρούς στις ΤΟΜΥ! Όλες οι πληροφορίες»

Όπως εξήγησε, στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία και στους νέους γιατρούς που τελειώνουν τώρα την ειδικότητα να ενταχθούν στις ΤΟΜΥ.

Τι θα γίνει στην περίπτωση που πάλι αρνηθούν οι γιατροί

Ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε από το HealthReport.gr τι θα γίνει στην περίπτωση που και πάλι οι γιατροί στη νέα προκήρυξη δεν δείξουν ενδιαφέρον.

Αρχικά δήλωσε ο κ.Ξανθός πως προς ώρας δεν εξετάζεται ένα τέτοι σενάριο. Στη συνέχεια ωστόσο διευκρίνησε πως θα αξιοποιηθούν οι γιατροί του ιδιωτικού τομέα με συμβάσεις μέσω ΕΟΠΥΥ.

Πάντως επανέλαβε ότι θα αυξηθούν οι συμβάσεις των γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ κατά 2000 τουλάχιστον ενώ η διαπραγμάτεση θα γίνει με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο οπότε και θα γίνουν Συλλογικές Συμβάσεις. Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr : Δείτε τι αλλάζει στις αμοιβές και στον αριθμό των συμβάσεων των γιατρών του ΕΟΠΥΥ! Αποκλειστικές πληροφορίες”

Πάντως σύμφωνα με τον αν.Γενικό Γραμματέα Σταμάτη Βαρδαρό, η νέα προκήρυξη για τους γιατρούς που θέλουν να ενταχθούν στις ΤΟΜΥ θα έχει γίνει το πολύ σε δύο μήνες από σήμερα.

40 σχόλια:

  1. Το νεο συστημα δεν θα ειναι .....ιατροκεντρικο αλλα σαμανοκεντρικο , με τον σαμανο τιυ χωριου σε ......κεντρικο ρολο και τους λοιπους .....ανιδεους να αποφασιζουν ......δημοκρατικα για την υγεια σας με ......ψηφοφορια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί και με...δημοψήφισματα.
      "Κολπίτιδα η ουρολοίμωξη;"για παράδειγμα...

      Διαγραφή
    2. Όχι με ψηφοφορία. Με κλήρωση!
      Όπως τους σημαιοφόρους στα σχολεία.
      Για ΣΥΡΙΖΑ μιλάμε. Έτσι;

      Διαγραφή
    3. Οχι και ψηφοφορία...... κλήρωση παρακαλώ. και μην ξανακούσω παράπονα, αυτό σας έτυχε αυτό πήρατε κύριος.

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝ.....ΓΙΑΤΡΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν μερικές μέρες πηγα το αυτοκίνητο στο συνεργείο.
      Ρώτησα τον ιδιοκτήτη,αν έκανε προσλήψεις στο συνεργείο του,θα έπρεπε να προσλάβει γεωπόνους,βρεφονηπιοκόμους,αισθητικούς,
      Η μηχανικούς αυτοκινήτων;;;
      Με κοίταξε παράξενα...

      Διαγραφή
    2. Κύριοι του Συριζα,θα πρότεινα κάτι ακόμα ποιο...καινοτόμο.
      Γιατι δηλαδή ο γιατρός πρέπει να εχει σπουδάσει ιατρικη;;;;
      Αφού οι υπουργοί λένε οτι η αριστεία ειναι ρετσινιά,
      Και η εργασία χολέρα...
      Οι εργαζόμενοι στα κρεοπωλεία δεν κάνουν δηλαδή;
      Στην θεσσαλονικη,στις κρεαταγορές καπανι και Μοδιανο,εχει κάτι Αλβανούς...
      Κάποιοι καμαρώνουν οτι οι ίδιοι τα βοσκανε τα πρόβατα!
      Ο ορισμός του...αγροτικού...γιατρού....

      Διαγραφή
  3. Εντάξει θα ανοίξουμε ΤΟΜΥ με γραμματείς, τηλεφωνητές, κηπουρούς, καθαρίστριες, υδραυλικούς, χωρίς γιατρούς
    Αλλωστε για αυτές τις θέσεις το ... ενδιαφέρον υπήρξε τεράστιο και ο αριθμός των αιτήσεων υψηλός!
    Γελάνε και οι πέτρες με την κατάντια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω τώρα πιά μιά ηλικία,που πλησιάζω τη σύνταξη. Αρχίζω να σκέπτομαι τι θα κάνω αν αρρωστήσω εγώ, μετά απο τόσα χρόνια στο ιατρικό επάγγελμα. Είναι απογοητευτικό το τοπίο γενικώς. Κυρίως από το ποιόν των περισσότερων νέων γιατρών. Παρακολουθώ πότε πότε τα σχόλιά τους. Τι κυριαρχεί; Ο γιατρός υβριστής, ο γιατρός είρων ,ο γιατρός λεμές , ο γιατρός τενεκές, κλπ κλπ Αντε τώρα να βρείς άνθρωπο να συνεννοηθείς !! Πρέπει να είναι ο ασθενής, πολύ τυχερός, εν τη ατυχία του. Οσο για το σύστημα της ΠΦΥ , θα πρέπει να μελετηθεί με σοβαρότητα , λαμβανουμένου υπ'όψιν του χαρακτήρα των εμπλεκομένων ,προς αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γιατρος ειναι ειρων με αυτους που επιχειρουν να τον εξανδραποδισουν παππουκα ! Αν μαλιστα και η γενια σας ηταν λιγο , οχι πολυ, λιγο σοβαροτερη δεν θα ειχε φτασει εδω το επαγγελμα !

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΛΩΝ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΙ.ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ.

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΙΚΑΤΖΗΔΩΝ/ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ 0 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ !

      Διαγραφή
    4. Να κοιταξεις να κανεις λιγο αυτοκριτικη γηραιε 2.54 γιατι Εσεις καταστρεψατε την χωρα , τα Ταμεια και 18000 νεοι γιατροι ειναι εκτος Ελλαδας ! Εμεις οι νεοι απλα επιβιωνουμε (?) στα ερειπια που αφησατε !

      Διαγραφή
    5. 60αρη συναδελφε, αν παθεις κατι εισαι πολυ τυχερος που θα σε εξετασουν/θεραπευσουν οι περιζητητοι σε ολη την Ευρωπη νεοι συναδελφοι σου ! Τα μαθηματα.....ηθικης να τα κρατησεις για τους αρπαγες συνομηλικους σου που ΟΛΟΙ εκαναν περιουσιες καταδικαζοντας τα παιδια τους στην μεταναστευση ! Στο σπιτι του κρεμασμενου......

      Διαγραφή
    6. Παππού,εσεις την καταντήσατε την υγεια στην Ελλαδα ετσι!!!
      Νισάφι πια με την υποκρισία σας!!!
      Ένα απλό συγνώμη αρκει για αρχή.

      Διαγραφή
  5. Γενικοί ιατροί δώστε εξετάσεις τώρα !!!! Βάζω στοίχημα ότι θα ανέβει το ποσοστό επιτυχόντων από 50% σε 100% !!!!! Όσοι έχετε κοπεί δηλώστε τώρα που γυρίζει τελευταία ευκαιρία !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΞΕΜΑΤΙΑΣΤΡΑ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΔΥ Ή ΣΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑΣ ΤΟΜΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑΣ ΠΕΔΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΝΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΜΗΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης προτείνω μια Αεροπορία χωρίς πιλότους και έναν στόλο χωρίς καράβια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν χρειάζονται ιατροί για να συστήσουν υαλουρονικό, βιταμίνες και κρέμες για την κυτταρίτιδα. Ούτε χρειάζονται ιατροί για να συστήσουν μασάζ, αρωματοθεραπεία και γιόγκα. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόση φασαρία γι' αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εχουν φαει κολλημα λεμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αργά ή γρήγορα το ΤΟΜΥ θα δουλέψει, παρά τον πόλεμο που υφίσταται από τους βολεμένους με την υπάρχουσα τριτοκοσμική κατάσταση ΠΦΥ με το άθλιο σύστημα των 200 επισκέψεων, και τα 10ευρα που απαιτούν (η μήπως επαιτούν) για μία απλή συνταγογράφηση.Σίγουρα με πολλά προβλήματα στην αρχή ,αλλά θεωρώ βέβαιο ότι καθώς εξυπηρετεί τον ιερό σκοπό της δωρεάν υγείας θα αποτελέσει ιστορική τομή στη δημόσια υγεία.
    Είναι κρίμα που οι Ιατρικοί σύλλογοι δεν είναι αρωγοί της προσπάθειας αυτής,αλλά αρκούνται σε μια λανθασμένη συντεχνιακή πολεμική,ίσως και λόγω επικείμενων εκλογών.Η συνεργασία με το υπουργείο και τον ΕΟΠΥΥ θα ήταν η πλέον ενδεδειγμένη κίνηση προκειμένου το νέο σύστημα να μη στηθεί ερήμην μας και εις βάρος τελικά των ασθενών.
    Δεν είναι δυνατόν σε μία σύγχρονη χώρα να μην υπάρχει δωρεάν και αξιόπιστη ΠΦΥ. Ασφαλώς κάποιοι θα χάσουν τα τωρινά προνόμια και το εύκολο και άκοπο χρήμα, είναι ευνόητο να αντιδρούν λυσσαλέα. Το ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω, το πάρτι στην υγεία έχει τελειώσει.
    ΥΓ. Θλίβομαι μόνο για το επίπεδο μερικών σχολιαστών που θα προτιμούσα να μην είναι γιατροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί οι "βολεμένοι", αποδίδουν στο κράτος πάνω από 70% των αποδοχών τους ενώ παραμένουν απλήρωτοι από τον ΕΟΠΥΥ. Παράγουν 12 εκατ επισκέψεις τσάμπα, εργάζοντας για ψίχουλα με τη σημερινή κυβέρνηση να αποκρύπτει ότι τα ΤΟΜΥ των ΕΣΠΑ θα αμείβεται με μπλοκάκι... ναι με μπλοκάκι, οπότε το πανηγύρι θα τελειώσει σύντομα πριν αρχίζει, μόλις πέσει η πρώτη μισθοδοσία. Δεν είδα κανέναν Ιατρικό Σύλλογο να βγάζει ανακοίνωση να μη συμμετάσχουν οι Ιατροί στα ΤΟΜΥ, όπως είχε γίνει τότε για τη σύμβαση του ΕΟΠΥΥ μετά από την γελοία απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΠΙΣ. Δεν είμαστε ψάρια, συνάδελφε. Διαθέτουμε μνήμη και εγκέφαλο.

      Διαγραφή
    2. Οταν λες το 70% εννοείς και τα δεκάρικακια των ασθενών ;Οι ίδιοι ανοίγουμε τον τάφο μας

      Διαγραφή
    3. Απλήρωτοι παραμένουν από τον ΕΟΠΠΥ γιατρέ 12:14 π.μ. και προσπαθούν να πετύχουν να πάρουν όλοι σύμβαση . Αυτό τι λέει; Οτι, από την τότε άστοχη απόφαση του ΕΟΠΥΥ ,να μην σας βάλλει ωράριο καθημερινό, καλομάθατε ,να έρχεται ο ασθενής για να εξυπηρετηθεί και εσείς να τον εκμεταλλεύεστε ζητώντας επίσκεψη και εμφανιζόμενοι ως συμπληρωμένοι. Αυτό σε ποιό άλλο κράτος γίνεται του πολιτισμένου κόσμου; Που αλλού υπάρχει τέτοιο μοντέλο ΠΦΥ;;; Εχετε να προτείνετε κάτι άλλο;; Το μόνο που φαίνεται από τα σχόλια που κάνετε είναι το επιπεδό σας,όπως καλά γράφει ο συνάδελφος 11:34 μ.μ.Είσαστε θλιβεροί . Το κακό είναι οτι οι καλοί έφυγαν στο εξωτερικό και εσείς είσαστε τα κατακάθια που πήρατε το πτυχίο με τα πεσκέσια του μπαμπά σας στους καθηγητές της Ρουμανίας.

      Διαγραφή
    4. Αχρηστε ΙΚΑτζη 11.34' σε ποια πολιτισμενη χωρα εχει βοθροΤΟΜΥ ; Γιατι συγχεεις την ΠΦΥ με τις κτηνιατρικες ΤΟΜΥ ; Πως τολμας να συγκρινεις τους συμβεβλημενους νε τα παρασιτα του ειδους σου ραχατθ/ μηνας μπαινει μηνας βγαινει/γρηγοροσημο/φακελακι/ περνα απο το ιατρειο μου κλπ κλπ κλπ ? Μονο στις κωμωδιες ψωμι θα δωσουν τα καραγκιοζλικια σας και να λυπασαι τον εαυτο σου που ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να βγαλει.....700€ στην αγορα και μονο γλυφοντας κ......ποδιες κοιτας να......τρουπωσεις !

      Διαγραφή
    5. 12.47 ΔΕΚΑΡΙΚΑΚΙΑ ΑΧΡΗΣΤΕ ΔΥΠΑΛΛΗΛΕ ΑΠΟΦΟΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΟΥ ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΕΙΣ ΤΑ ....ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ !

      Διαγραφή
    6. 1.40 ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ! ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΡΟΜΟ ΛΟΓΩ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ! ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΟΥΤΕ......20€ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ! ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ......ΘΕΑΤΡΟ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ.....ΦΑΣΟΛΑΔΑ ! ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΜΑΤΟΣ ΦΘΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΕΣ,ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΚΛΠ ! ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΒΟΘΡΟΤΟΜΥ ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ, ΝΑ ΚΛΕΒΩ ΥΛΙΚΑ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΟ/ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ !

      Διαγραφή
    7. Το μονο που λεει κτηνιατρΙΚΑτζη 1.40 το γεγονος οτι ολοι επιδιωκουν συμβαση ειναι οτι ο χρΕΟΠΥΥ κανει νταμπιγκ στην αγορα πουλωντας δωρεαν και εκβιαζει ετσι τους γιατρους να συμβληθουν μαζι του γιατι ποιος μπορει να πουλησει τζαμπα ! Αντε τωρα να εξετασεις κανα μοσχαρι και.....προσοχη εχει.....4 ποδια !

      Διαγραφή
    8. Αντε ρε παρασιτο του ΙΚΑ βγες στην αγορα να δουλεψεις σαν ανθρωπος και ξεχνα το ΤΟΜΥπλιατσικο !

      Διαγραφή
    9. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ο ζητουλας 1.40' που εκλιπαρει να ανοιξουν οι κτηνιατρικες ΤΟΜΥ μπας και φαει κανα πιατο φαι λοιδορει τους επαγγελματιες με τα ιατρεια και τις εφημεριες σε καθε τυπου δομες ως ......αχρηστους ! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......οταν κανετε reunion εκει στο......Χαρβαρντ , να εξηγησεις στους παλιους σου συμφοιτητες γιατι δεν μπορεις να δουλεψεις στην αγορα και πως το ονειρο σου ειναι τα .....εφτα ψωροκατοσταρικα του ΞανθοΜαδουρο ! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχα, θα γελασει ο καθε πικρανενος .....γιατρακλα !

      Διαγραφή
    10. Δεκαρικακια παιρνετε στο ψωροΙΚΑ 12.47 για το καλημερα ! Μετα αρχιζει το ξυλο.....και βγαζετε τα ματια των ασφαλισμενων!

      Διαγραφή
  11. Παρασιτο 1.40 ανεκδοτο γινατε εσεις οι κρατικοδιαιτοι ασχετοι ΙΚΑτζηδες σε ολες τις κωμωδιες του Ψαλτη ! Ειμαστε η ελιτ και ο κοσμος μας προτιμα ,λυπησου τον αχρηστο και ανικανο εαυτο σου που δεν μπορει λογω ασχετοσυνης να βγει στην αγορα και γλυφει ταπεινα την εξουσια μπας και.....τρουπωσει ! ΟΛΕΣ οι πολιτισμενες χωρες ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΠΦΥ με ιδιωτες εχουν ! Ετσι αποφευγουν γρηγοροσημο/φακελακι απο ανικανους/ανιδεους τεμπεληδες οπως εσυ που η αγορα εχει πεταξει ηδη ατην χ.....και τραβηξε και το...... καζανακι ! Αντε ρε λιμασμενε στον ......Μασουτη που παριστανεις τον......γιατρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα τι γινεται με αυτο το blog ; Βγαζει τα σχολια των ΙΚΑτζηδων /συκοφαντων η του .....γηραιου με το .....επιπεδο που αντι να κανει στοιχειωδη αυτοκριτικη για τις ευθυνες της γενιας του για το κλεψιμο σε νοσοκομεια/ΚΥ, την διαλυση των Ταμειων , την υπερσυνταγογραφηση , την δουλικοτητα στην εξουσια που κατηντησαν ζητιανους τους νεους γιατρους πουλαει και ....
    επιπεδο !!! Και τις απαντησεις τις δικαιες των συμβεβλημενων τις.....κοβετε ! Αν ειναι δυνατον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πρωην ικατζης με εισαγωγικες αθηνα(οχι μεταγραφη απο ρουμανια) καραμαχιμος 3 παιδια νυν πεδυ 2060,48 καθαρα με τις υγειες σας τολμησε να το δημοσιευσεις επιτελους κ,αννα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μετά από τόσα και τόσα σχόλια που γράφονται κάπου διάβασα και μιά πρόταση για να εργασθεί ο γιατρός της ΠΦΥ στο ΤΟΜΎ με σύμβαση και να έχει και το δικαίωμα του ιδιωτικού ιατρείου. Αυτή τη λύση γιατί δεν την υποστηρίζετε , παρά μιλάτε για εξαναγκασμό απο τον ΕΟΠΥΥ για σύμβαση στα ιατρεία σας γιατί πουλάει τζάμπα κλπ κλπ. Το ιδιωτικό ιατρείο θα πρέπει να είναι αμιγώς ιδιωτικό και όχι επιδοτούμενο. Πως επιβιώνει το διπλανό χωρίς ΕΟΠΥΥ; αυτό είναι δίκαιο; Ετσι θα φανεί και η αξία του κάθε γιατρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ειμαστε κατα των υποχρηματοδοτουμενων, σοβιετΙΚΑ λυσεων ! Συμβαση σε ολους οσους θελουν και ετσι ο ανταγωνισμος θα ειναι δικαιος για ολους ενω υποδομες/λειτουργικα επιβαρυνουν τον ιδιωτη με την Ηλεκτρονικη Διακυβερνηση και το ΣΕΥΥΠ να πατασσουν τα λαμογια ειναι η προταση των συμβεβλημενων !

      Διαγραφή
    2. Τα λαμόγια είναι πολλά. Ηδη από το 2012 κατασυκοφάντησαν τους εαυτούς τους ,ως συμβεβλημένους και συμπληρωμένους και ζητώντας αμοιβή χωρίς να είναι σε θέση ο ασθενής να ελέγξει τον αριθμό των επισκέψεων ,αν τελείωσαν οι 200. Αυτό ήταν λάθος στη σύμβαση απο την αρχή και δεν κάνατε τίποτα να το διορθώσετε επι τόσα χρόνια, προφανώς σας συνέφερε.

      Διαγραφή
    3. Τοσα χρονια το Δημοσιο οργιαζει με γρηγοροσημο/φακελακι/υπερκοστολογηση/κλοπη υλικων/υπηρεσιες απο ειδικευομενους οι.....συμβεβλημενοι σας μαραναν ! Λες και δεν.....φαινεται ακομη και σε εμενα στο site του ΕΟΠΥΥ ποιοι συμπληρωνουν τις επισκεψεις ! Τοσο ......δυσκολο ειναι να αντιμετωπιστει το προβλημα !!!

      Διαγραφή
    4. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΑ ΤΟ.....ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΑΣ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ SITE ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΔΡΑΣΟΥΝ ! ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ;

      Διαγραφή