Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Η «τρόικα» ξανά στον ΕΟΠΥΥ! Τι θα ελέγξουν οι δανειστές

Τρίτη 26 Σεπτέμβριος 2017

Την Τετάρτη αναμένεται να μεταβούν και πάλι τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών στον ΕΟΠΥΥ προκειμένου να ελέγξουν τα οικονομικά του Οργανισμού.
Health Report.gr

Ειδικότερα οι «τροϊκανοί» αναμένεται να κάνουν για άλλη μία φορά φύλλο και φτερό τα χρέη του ΕΟΠΥΥ προς τους ιδιώτες, καθώς φαίνεται πως προς ώρας δεν έχουν τακτοποιηθεί.

Πολλά ληξιπρόθεσμα χρέη μάλιστα κινδυνεύουν να διαγραφούν με αποτέλεσμα οι πάροχοι να είναι στα κάγκελα όπως οι «κλινικάρχες» αλλά και οι γιατροί.

Οι ιδιοκτήτες των κλινικών μάλιστα έχουν κληθεί να καταβάλουν και 80 εκατ. ευρώ για παλαιές οφειλές τη στιγμή που ο ΕΟΠΥΥ τους χρωστά τόσο τα τρέχοντα όσο και για νοσηλείες του 2012 και μετά.

Οι «κλινικάρχες» διαμηνύουν πάντως ότι θα κάνουν αγωγές ώστε να μην παραγραφούν τα παλαιότερα χρέη από το 2012 και μετά, τα οποία μάλιστα θα …κάνουν φτερά στο τέλος του 2017.

Δεν είναι τυχαίο πάντως ότι η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ εν όψει της επίσκεψης της τρόικας επιχειρεί άρον άρον να κάνει συμψηφισμούς, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr.

Άλλωστε οι δανειστές έχουν ζητήσει να τακτοποιηθούν άμεσα οι οφειλές του δημοσίου προς τους ιδιώτες.

2 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ 4 ΟΤΑΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο 10ος μηνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φταινε αποκλειστικα οι γιατροι με την αδιαφορια και την ανεκτικοτητα τους ,καθως και οι ψευδοιατρκοι συλλογοι που απλα παρακαλουν και ικετευουν για αυτα που θα επρεπε να πιεζουν ασφυκτικα και μονομερως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή