Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Άρον άρον ο Π.Πολάκης στον ΕΟΠΥΥ για να ψηφιστεί ο νέος Κανονισμός! Βροχή διαμαρτυριών για τις αλλαγές

Τετάρτη 13 Ιούνιος 2018

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Στον ΕΟΠΥΥ σπεύδει ο αν.υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr προκειμένου να ψηφιστεί πάση θυσία ο νέος κανονισμός παροχών του Οργανισμού.

Άλλωστε ο νέος κανονισμός παροχών του ΕΟΠΥΥ είναι στα προαπαιτούμενα τα οποία μάλιστα ψηφίζονται εν μέσω άγριων αντιδράσεων στη Βουλή σε πολυνομοσχέδιο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης συνεδριάζει το ΔΣ του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να ψηφίσει για τον νέο κανονισμό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει νωρίτερα χρόνος για διαβούλευση του κειμένου για τα μέλη του ΔΣ του Οργανισμού. Διαβάστε τι αποκάλυψε το HealthReport.gr: «Εκτάκτως την Τετάρτη ψηφίζονται οι νέες κουρεμένες παροχές του ΕΟΠΥΥ στους ασφαλισμένους μέσω του νέου Κανονισμού Παροχών! Τι αλλάζει»

Όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr ο αναπληρωτής υπουργός αναμένεται να μεταβεί στον ΕΟΠΥΥ προκειμένου να πείσει το συμβούλιο να δώσει το πράσινο φως στις αλλαγές που περιλαμβάνονται στο νέο κείμενο του ενιαίου κανονισμού παροχών (ΕΚΠΥ).

Εξάλλου όπως τονίζουν υψηλόβαθμες πηγές του HealthReport.gr ήδη έχουν αρχίσει οι διαμαρτυρίες και οι αλλεπάλληλες επιστολές τόσο προς το υπουργείο Υγείας όσο και προς τον ΕΟΠΥΥ για τα κουρέματα που έρχονται.

1 σχόλιο: