Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

Επισήμως πρόεδρος του ΠΙΣ ο Αθ. Εξαδάκτυλος

Συντάκτης: Βασιλική Αγγουρίδη - Virus

Επισημοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αρκετές προσπάθειες, η εκλογή του Αθ. Εξαδάκτυλου στο «τιμόνι» του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Καθυστερήσεις στην εκλογή του υπόλοιπου προεδρείου.
Σήριαλ χωρίς τέλος παραμένουν οι εκλογές ανάδειξης της νέας ηγεσίας του ΠΙΣ. Μετά την ακύρωση των αποτελεσμάτων της 3η Μαρτίου από τον πρώην Υπουργό Υγείας, οι εκλογές επαναλήφθηκαν στις 23 Ιουνίου και τα αποτελέσματα επιβεβαιώθηκαν.


Ωστόσο, η περιπέτεια δεν τέλειωσε εκεί. Εκτός ότι, κατά την παράταξη ΔΗΚΙ το αποτέλεσμα που επικύρωσε τελικά ο Ανδρέας Ξανθός ήταν λανθασμένο, η επιλογή του προεδρείου αποδείχθηκε εκ νέου περίπλοκη…Η εκλογή με σχετική και όχι με απόλυτη πλειοψηφία της παράταξης είχε ως αποτέλεσμα να …χρειαστούν πολλαπλές προσπάθειες για να συσταθεί το προεδρείο. Και πάλι, όμως, μετά από τρεις συνεδριάσεις μόνο ο πρόεδρος του ΠΙΣ κατέστη εφικτό να εκλεγεί. Για τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες. Οι εκτιμήσεις θέλουν το τελικό αποτέλεσμα έως την ερχόμενη Τετάρτη. Πάντως, από εχθές το βράδυ ο Δρ Αθ. Εξαδάκτυλος είναι και επισήμως ο νέος πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου