Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Προς ακύρωση η απόσπαση του αντιπροέδρου ΕΟΠΥΥ στο ΣΕΥΥΠ! Όλο το παρασκήνιο

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
HR 

Προς ακύρωση βαίνει η απόσπαση του αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ Τάκη Γεωργακόπουλου στο Σώμα Ελεγκτών του υπουργέιου Υγείας (ΣΕΥΥΠ) σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr.

Ο Τάκης Γεωργακόπουλος που είχε διορισθεί στη θέση του αντιπροέδρου από την προηγούμενη κυβέρνηση, είχε υποβάλλει τα χαρτιά του για απόσπαση στο ΣΕΥΥΠ λίγο πριν τις εκλογές καθώς είναι γιατρούς του ΕΣΥ.

Ο Τακης Γεωργακόπουλος

Μάλιστα η κίνηση αυτή είχε καταγγελθεί ως ρουσφετολογική από τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ (ΠΟΕΔΗΝ). Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε γίνει: «ΠΟΕΔΗΝ: Όργιο προεκλογικών ρουσφετιών! Μετατάσσουν ακόμη και τον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ»

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει μετακινηθεί στο ΣΕΥΥΠ ο στενός συνεργάτης του αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ, όπως αναφέρουν πηγές του HealthReport.gr.
Μπλοκάρει η μετακίνηση του Αντιπροέδρου

Ωστόσο φαίνεται ότι τα σχέδια του κ.Γεωργακόπουλου για απόσπαση στο ΣΕΥΥΠ αλλάζουν την τελευταία στιγμή καθώς όπως σημειώνουν υψηλόβαθμες πηγές του HealthReport.gr, έχει παρέλθει το διάστημα των 10 ημερών το οποίο ορίζεται πως πρέπει να εμφανισθεί στην υπηρεσία όποιος έχει αποσπαστεί.

Η κοινοποίηση του εγγράφου για την απόφαση του Αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ έχει μάλιστα παραδοθεί πάνω από 40 ημέρες, λένε καλά γνωρίζοντες.

Γι αυτό και όπως υπογραμμίζουν καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr οι επιλαχόντες στη λίστα για απόσπαση έχουν ξεκινήσει ήδη να διαμαρτύρονται και να υποβάλλουν ενστάσεις ώστε να επιλεγεί ο επόμενος που είναι στη λίστα. Δείτε ΕΔΩ τι είχε πει στο HealthReport.gr ο επικεφαλής του ΣΕΥΥΠ για τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ περί ρουσφετολογικών αποσπάσεων: «Τι δηλώνει στο HealthReport.gr ο επικεφαλής των «ράμπο» Υγείας για τις προεκλογικές αποσπάσεις νέων επιθεωρητών!»

Να σημειωθεί ότι ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Τάκης Γεωργακόπουλος μέχρι χθες δεν είχε παραιτηθεί ακόμη από τη θέση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου