Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

“Σχίσμα” στους εργαστηριακούς γιατρούς

 - Virus.com.gr

Στα δύο έχουν «χωριστεί» οι εργαστηριακοί γιατροί αναφορικά με τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει ο κλάδος απέναντι στον ΕΟΠΥΥ.

Όπως είχε γράψει το Virus πρόσφατα, μετά τις επαφές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Πρωτοβάθμιας Ιδιωτικής Υγείας (ΠΟΣΥΠΥ) με τη Διοίκηση του Οργανισμού, η ηγεσία του δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου εισηγήθηκε την αναστολή της επίσχεσης που είχε ξεκινήσει, χωρίς αυτό να βρίσκει σύμφωνους πολλούς περιφερειακούς συλλόγους (εδώ).

Ο διχασμός, ωστόσο, εκφράστηκε και στο εσωτερικό των ενώσεων στο χώρο. Είναι χαρακτηριστική η άποψη του Προέδρου της Επαγγελματικής Ένωσης Εργαστηριακών Γιατρών-Βιοπαθολόγων-Κυτταρολόγων-Παθολογοανατόμων (ΠΕΕΒΙ), Κώστα Μπεντεβή ο οποίος δεν πείστηκε πως οι δεσμεύσεις του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ είναι ικανές να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα του μικρού και μεσαίου ιατρείου.

«Σίγουρα η πρόθεση και η διάθεση είναι πραγματικά θετικές αλλά χωρίς ξεκάθαρα, άμεσα, αποτελεσματικά και ουσιαστικά μέτρα θα κλείσουν πολλά εργαστήρια πολύ σύντομα. Δυστυχώς τα αντιδραστήρια, το προσωπικό και οι άλλες υποχρεώσεις δεν πληρώνονται με προθέσεις και καλή διάθεση.

Δεν θα μηδενίσω τη προσπάθεια της ηγεσίας του ΕΟΠΥΥ γιατί θα ήμουν άδικος και βέβαια δε θα τη συγκρίνω με το απαράδεκτο χθες γιατί θα ήμουν υποκειμενικά λάθος. Δυστυχώς όμως θεωρώ ότι δεν αρκούν οι ανακοινώσεις και αυτά τα οριακά ψίχουλα που μπορεί ο ΕΟΠΥΥ να δώσει σήμερα στον εργαστηριακό ιατρό που αιμορραγεί» αναφέρει στο προφίλ του στο Facebook.

Ο ίδιος εξέφρασε επιπλέον την άποψη πως η επίσχεση θα έπρεπε να είχε υποστηριχθεί πολιτικά από την Αριστοτέλους, ως «όπλο» στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς αντί ως «ενοχλητικό κουνούπι» στο χώρο.

Αντίθετη, ωστόσο, ήταν η γνώμη του υπόλοιπου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΕΒΙ, το οποίο συστρατεύτηκε με την απόφαση της ΠΟΣΙΠΥ για αναστολή των κινητοποιήσεων έως τα τέλη Μαρτίου. Το γεγονός αυτό, οδήγησε τον Κ. Μπεντεβή στην απόφαση να παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου, εκφράζοντας την ελπίδα να διαψευστεί από τις εξελίξεις.

«Επιμένω να θεωρώ αυτή την επίσχεση, με το έστω πολύ μικρό ποσοστό συμμετοχής ως μια ασπίδα απέναντι στην οικονομική χρεωκοπία και την ομηρία των συναδέλφων από τον ΕΟΠΥΥ. Οφείλω να υπερασπιστώ και τον τελευταίο συνάδελφο που βρίσκεται σε αυτή τη θέση» λέει ο ίδιος.

«Διατηρώντας τις ανθρώπινες πικρίες μου για διαδικασίες που καπέλωσαν κατά τη γνώμη μου την ΠΕΕΒΙ κατά τη διάρκεια της προεδρίας μου, παραμένω μέλος του ΔΣ της ένωσης επιμένοντας να εκφράζω την άποψή μου ενάντια σε οποιαδήποτε πολιτική ηγεσία, σταθερά διεκδικητικός και απαιτητικός απέναντι σε όποιο χρώμα και να έχει»καταλήγει.

12 σχόλια:

  1. Κατι χρόνια 5 ή 6 δεν εχει σημασια πόσα ακριβώς, η ιδια πολιτική απο την ηγεσια του ΕΟΠΥΥ ασχέτως κυβερνητικού σχήματος, προέδρου η υπουργού χαρακτηρίζεται επιεικώς σαν ΚΟΡΟΙΔΙΑ συνάδελφοι και σαν τέτοια πρέπει να την δούμε, γι αυτό μία πρέπει να ειναι η στάση μας, συνέχιση και επέκταση της επίσχεσης, και οσο για τούς συναδέλφους που κλαίγονται ας μην ξεγελιόμαστε, ας κάνουν το λογαριασμό και μετά ας αποφασίσουν , ετσι κι αλλιώς το τέλος μας το εχουν προδιαγράψει επίσημα χείλη(Κωστακιώτης).θωμόπουλος Ιωάννης/ βιοπαθολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτον θα ήθελα να γνωριζω αν ο κος Μπεντεβής, εκτός απο το να στηρίζει την επίσχεση, συμμετέχει κιολας σε αυτήν.
    Δευτερον, δεν υπάρχει μόνο η ΠΟΣΙΠΥ και η ΠΕΕΒΙ, οι οποίες εκπροσωπουν τους ίδιους 5-10 εργαστηριακούς. Καλό είναι να το γνωρίζουν αυτό οι συνάδελφοι εργαστηριακοι, και να μην άγονται και φέρονται από τις δηλώσεις και τις αποφάσεις των ανωτέρω συνδικαλιστικών οργάνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΙΣΟΤΙΜΊΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ-ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....
    ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΤΛ. ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ , ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ. Ο ΕΟΠΥΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΧΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ._ ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΩΣ ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ) ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΕΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΘΩΜΟΠΟΥΛΟ ... ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 60% / 40% ΕΟΠΥΥ/ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΟΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ 95% ΕΟΠΥΥ ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ,ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΚΗ , ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΚΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΟΝΟ ΙΑΤΡΕΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΆ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΒΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 60% / 40% ΕΟΠΥΥ/ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΟΣ....
      ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ;; ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΞΑΝΕΜΙΖΕΤΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2017 ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ 12% ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ 40% ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ 40% ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ.
      P.S

      ΕΛΠΙΖΩ ΝA ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ TROLL.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ ΕΞΥΠΝΕ.

      Διαγραφή
    2. ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.
      ΕΑΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ(ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ 25%)ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Προφανώς δεν έχετε εργαστεί χωρίς ΕΟΠΥΥ και βλέπετε τα πράγματα πολύ αλλοιωμένα συναδελφε....η λύση δεν ειναι η παραμονη στον ΕΟΠΥΥ με μισοβέζικες λύσεις, επειδή έτσι έτσι έχει μάθει ο πνευματικά ανάπηρος κλάδος μας, αλλά η αποδέσμευση από αυτόν. Τα άλλα είναι ανωτάτη μπακαλική με ασαφη κέρδη και επισφαλές μέλλον. Αν θέλετε παράδειγμα, δείτε τους οδοντιάτρους. Δεν είναι λίγοι, αλλά επιβιώνουν άριστα χωρίς ταμεία. ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΌΧΙ ΛΑΤΖΕΡΗΔΕΣ

      Διαγραφή
    4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ 12:46
      ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ , ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕ ΜΟΥ. ΕΦΟΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ) ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 8 000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΛΩΣ , ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ , ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ. ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΑΠΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΠΧ. PSA ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΚΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝ/ΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ 10-20 ΕΥΡΩ, ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΑΝΑ 3 ΜΗΝΟ , ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΑΡΥΓΓΙΚΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ STREP TEST ΚΤΛ. ΚΤΛ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΓΙΝΕ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ. ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ 2017 ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ. ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ.

      Διαγραφή
    5. Ευχαριστούμε για τις συμβουλές, συνάδελφε, ώστε αυτό έφταιγε τόσα χρόνια που οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ δεν μπορούν να να ισοφαρίσουν τη χασούρα τους. Εχεις μπερδέψει την ορθοπραξία στην ιατρική με την αναζήτηση αφορμών για να προσθέσεις έξτρα εξετάσεις στον εξεταζόμενο. Και τι τον εμποδίζει τον εξεταζόμενο να σου πει:οκ γιατρε, κάνε ό,τι νομίζεις και εγώ θα σου το γράψω;; Μιας και μας λες τα επαγγελματικά σου μυστικά, πες το μας κι αυτό.

      Διαγραφή
    6. ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ,ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΟΥ.
      ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ 1:30.
      ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

      Διαγραφή
    7. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΤΙΜΟΛΟΓΙΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΦΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΞΕΡΕΙΣ ...ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    8. Aυτό στο οποίο αναφέρεστε είναι η δική σας πρακτική. Πάω στοιχημα ότι από τους 2000 ελευθεροεπαγγελματίες (και βάλε) εργαστηριακούς, είναι δυνατό να βρεθούν άλλοι τόσοι τρόποι, ώστε ο καθένας να εξοικονομεί χρήμα. Το θέμα είναι ότι το σύστημα είναι λάθος. Όλα είναι λάθος. Βρισκόμαστε σε παρακμή, κοιτάμε να φυτοζωούμε με ποικίλες πατέντες, και δεν προσπαθούμε να δούμε πώς θα ξαναβγούμε στο φως και στον αέρα. Γουστάρουμε τη μούχλα....την ονομάζουμε προσαρμογή

      Διαγραφή
  4. ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 1] ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ 2] ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή