Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Το κράτος εκβιάζει, όχι εμείς οι εργαστηριακοί ιατροί


ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

12 σχόλια:

  1. Υπαρχουν και τα νοσοκομεια,να πανε οι ασφαλισμενοι να κανουν δωρεαν τις εξετασεις τους.Γιατι πρεπει οι μικροβιολογοι να πληρωνουν απο την τσεπη τους για να κανει ο κοσμος εξετασεις ? Δεν το καταλαβαινω αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν συγκρίνετε κύριε την κυβερνησή σας με τις κατοχικές να σας θυμίσω οτι η ιστορία τίς κατέταξε αυτές εκει που ξέρετε, εσείς γιατί συγκρίνετε την δική σας με τίς κατοχικές? Θωμόπουλος Ιωάννης/βιοπαθολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙ Ο Κ ΝΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΠΥΥ ΜΑΡΙΔΑΚΙ ΖΗΤΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ ΟΠΩς ΕΚΑΣΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ.ΦΙΛΟΛΛΟΓΙΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΟΠΥΥ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως τον κ. Γεωργακόπουλο και τον κ. Μπερσίμη δεν τους βλέπω πολύ ματωμένους. Αφού η Υγεία πάσχει μήπως θα έπρεπε να είχαν και αυτοί στον μισθό τους RB - CB ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΒΟΥΛΕΤΕΥΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ( ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ . ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας μας απαντήσει ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ γιατί ενώ υπάρχει ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, ο ΕΟΠΥΥ έχοντας προστασία από τον κλειστό προΫπολογισμό, πλήττει επιλεκτικά με 50% υποκοστολόγηση τις μικροβιολογικές εξετάσεις και τα εργαστήρια, ενώ ταυτόχρονα δίνονται ομαδικά άδειες σε ομίλους για εγκατάσταση αξονικών και μαγνητικών τομογράφων. Ακτινοβολεί ο πληθυσμός από την πολύ ακτινοβολία. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ / ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ CARRONE ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΤΕΙ, κ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ??!! ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κέεεερδη !!! Τι είναι αυτό ? Τρώγεται ? Μας δουλεύει κανονικά ο Αντιπρόεδρος .... ο οποίος πληρώνεται το μισθό του στην ώρα του. Εκτός εάν εννοεί κάτι ψίχουλα που μένουν στο τέλος του μήνα, να ταίσουμε γάλα τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ .....ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ....ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ......ΝΤΡΟΠΗ......ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ !!ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΦΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!ΒΛΑΚΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή